Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 3jka na drift
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
No tak to je jasný, že ne... ale jestli jsi někdy sledoval dorifto garage, tak oni si postavili 240sx tzv. "S14,5" s motorem ze RB25DETT, dali mu to nejlepší co mohli, neskutečně do něj nasypali prachy a vidíš je někde na stupních vítězů?:D ne stojej pořád v garáží a neustále něco opravujou:D Potom udělali 200SX S14 s motorem 1JZ z Toyoty Supry taky se na tom celkem vyšťavili a zase nikde nic:D Bezouškové a Wertheim jezdí stěma svejma autama od začátku a furt vyhrávaj a enviděl jsem závod, že by museli odstoupit, kvůli technickým problémům:D Tak nevím...

Tak pořiď už něco rozestavěného? Zahlídl jsem todle http://www.sportovnivozy.cz/24609-bmw-3-e36-praha . Dovykuchat interier a můžeš vesele začít, do začátku by to mohlo stačit.
Tak já se do toho vložím. Tohle je 325i v sosně. Auto je odlehčené a je tam kratší diferák se svornou vložkou (lamelový) http://youtu.be/NI9euymNpGs
jak vidno tak se s tím pobavit jde, ale je to strašně přemlouvání a nakonec tě to s tím přestane bavit a začněš vymejšlet co s tím, proto pokud chceš BMW tak doporučuji jít rovnou cestou koupit si M3 a nebo něco co už je odzkoušené E30 335 nebo něco s motorem V8. To je můj pohled na věc. Já s tím autem jezdím rally a nepotřebuji zatím výkony nad 300hp ale váím že ta chvíle přijde.
Ale já jsem stará škola, ručkaře moc neuznávám, jedu klasicky FLIPEM.
jak vidno tak se s tím pobavit jde, ale je to strašně přemlouvání a nakonec tě to s tím přestane bavit a začněš vymejšlet co s tím, proto pokud chceš BMW tak doporučuji jít rovnou cestou koupit si M3 a nebo něco co už je odzkoušené E30 335 nebo něco s motorem V8. To je můj pohled na věc. Já s tím autem jezdím rally a nepotřebuji zatím výkony nad 300hp ale váím že ta chvíle přijde.

Rawiron píše:
Mazda rx-8 ,rx-7 krasný ale spotřeba na okruhu 30 litrů? ne díky![]()
Chceš auto na kravení a řešíš spotřebu ?

Nehledě na to je to údaj naprosto nesmyslnej, páč okolo těch 25-30l bude žrát na okruhu M3ka, 328i apod, u přeplnovanejch aut bych viděl spotřebu asi vo něco vejš, ale jak řikám je to to nejmenší položka při závodech