Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chip, sani, svody 325i e36
-
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
323 a 328 ma uplne jine vyfuky , 323střed je vlastně výfuk z 2.0 (320i) seriovej střed m3 3.0 na obyč vyfuk bez uprav nedopojis , stavajicici vyfuk se musi riznout , bud navarit prirubu a nebo natvrdo svarit z m3... jednodušší řešení - sehnat si M3 svody , bude to daleko lepší , i se to bude lip delat 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
caute, tak nejak me shnil koncovy tlumic. takze me to dotlacilo konecne udelat vyfuk. Mam nachystane svody M3,mel jsem v planu nechat stredni dil s tim ze misto katu rezonator a nechat stavajici tlumic. Tlumic je ale KO. Ted premyslim co bude nejlepsi jestli rezat a napojovat ten muj stred na svody, nebo rovnou stred taky M3 - penez moc nemam tak nevim. Klidne bych i bez katu jen ty roury - pokud by je nekdo mel navic
. Konecovy tlumic taky nevim, jestli M3 aby to bylo komplet, nebo nejaky nerez a nebo treba s tou klapkou z 328? A poradite nekdo nejake dobre rezonatory? Tady jsem se docetl, ze cim delsi i vetsi tlumeni, takze chci nejake delsi, nechci zas aby to rvalo.
http://tuning-individual.cz/eshop/dynom ... RQsDctwXv7
Zatim je to jediny favorit, a proto se ptam po necem dobrem na srovnani.
Stranku z5 jsem psal o tom nadechu v sani, zkusil jsem to vytahnout a zmana je ze to vic rve a mozna je to jen pocit ale zda se me zo v nizkych otackach spis zeslablo, ale to bude jen pocit pac vim ze to tam patri
Placebo efekt naopak 

http://tuning-individual.cz/eshop/dynom ... RQsDctwXv7
Zatim je to jediny favorit, a proto se ptam po necem dobrem na srovnani.
Stranku z5 jsem psal o tom nadechu v sani, zkusil jsem to vytahnout a zmana je ze to vic rve a mozna je to jen pocit ale zda se me zo v nizkych otackach spis zeslablo, ale to bude jen pocit pac vim ze to tam patri

Ahoj taky řeším komplet výfuk na e36 328i a zaujal mě trenhle odkaz
http://www.highperformanceparts.cz/komp ... 9199.18877
a chtěl bych nějaké názory díky.
http://www.highperformanceparts.cz/komp ... 9199.18877
a chtěl bych nějaké názory díky.
Tuknul jsem auto o strom a pujde k doktorovi, takze ho chcu dat uz na operaci se vsim vsudy, mam uz nachystanou peknou hromadu dilu
tak by to chtel vsechno dat na auto.
Tece mi voda pres tesneni pod hlavou a bude se menit a pri te prilezitosti uz tam chci supnout svody z m3. Trapi me ale ta podlozka pod svody. Obvolaval jsem firmy co by to dokazali udelat. A po domluve to bude z 8 mm nerez plechu. Ale upozornil me ze jestli to budou kreslit sami tak to bude stat ranec. Takze bud to vyrezou podle tesneni, ale to se bojim ze vnitrni steny nebudou licovat a kdo vi co to udela za neplechu se spalinama, na druhou stranu to tesneni udela taky mezeru mezi svody a hlvou a taky urcite vnitrek nelicuje, tak nevim jestli to mam resit. A chci se zeptat jestli to uz nekdo tady delal a jaky pouzil material. Bude to hodne tepelne namahane a taky bych nerad aby to rezlo. Dalsi vec je, jestli to nema nekdo nakreslene v v auto CADu, aby mi to licovalo. Nejak se to komlikuje

tak by to chtel vsechno dat na auto.
Tece mi voda pres tesneni pod hlavou a bude se menit a pri te prilezitosti uz tam chci supnout svody z m3. Trapi me ale ta podlozka pod svody. Obvolaval jsem firmy co by to dokazali udelat. A po domluve to bude z 8 mm nerez plechu. Ale upozornil me ze jestli to budou kreslit sami tak to bude stat ranec. Takze bud to vyrezou podle tesneni, ale to se bojim ze vnitrni steny nebudou licovat a kdo vi co to udela za neplechu se spalinama, na druhou stranu to tesneni udela taky mezeru mezi svody a hlvou a taky urcite vnitrek nelicuje, tak nevim jestli to mam resit. A chci se zeptat jestli to uz nekdo tady delal a jaky pouzil material. Bude to hodne tepelne namahane a taky bych nerad aby to rezlo. Dalsi vec je, jestli to nema nekdo nakreslene v v auto CADu, aby mi to licovalo. Nejak se to komlikuje