BMWIIIPower píše:assassin_tl píše:BMWIIIPower píše:[quote="sten84"]na to sem vsázel tak nevím co teď měl si to na diagnostice ?
diagnostikou mi je motorová brzda,běžnou diagnostiku s prominutím mrdám (na takhle starým autě ti nejspíš neřekne konkrétně co,takže vyhozený peníze)Mám v zásobě ještě ŘJ, cívky, vstřiky,lištu,nějaký čidla,volnoběžák a čekám na nový vlnovec(stávající popraskaný,nicméně zalepený,ale kdo ví...)+odlučovač oleje....ještě koupím svíce,až obdržím radu,který jsou nej..Mám tam NGK předepsaný,ale dost lidí na ně nadává a je fakt,že po očištění ocelákem to bylo vždy na chvilku lepší....
tak jestli je to lepsi s cistou svickou tak bych spis tipnul ze nebude civka uplne v nejlepsi kondici.
cívky jsou nejspíš v pohodě,když auto zlobí (střílí na volnoběh),zkoušel jsem cívky odpojovat a pokaždý úplně stejná reakce-vadný chod.Já vyměním svíce,když nepomůže,tak zástrčky a až pak tam budu bastlit cívky (mám z M50 a nejsou úplně stejný,tak se to musí upravit)...Ještě mě napadlo,že by mohlo kolísat napětí....resp.při malých ot.mě to zlobí,nad 3tis,nebo na sytič nestřílí....Dnes vyměněn vlnovec a odlučovač a opět bez změny...[/quote]
no tak jestli ti prijde strileni do vyfuku jako dukaz toho ze civky jsou ok.. proc ne. muze to byt ze to jede na chudou smes, tu je obtiznejsi zapalit nez bohatou, tzn pokud civka neda OK jiskru tak to chudou smes nezapali a vynecha to. duvodu pro chudou smes se da najit kupa. Ja myslel ze si psal ze ti to vynechava i v zatezi ne?