Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 mlží se přední okno
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, mám takový problém na E36 cabrio. Již na podzim jsem začal pozorovat mlžení a zamastování předního okna, myslel jsem si, že je to kvůli vlhkosti na podzim. Ale v těchto teplých dnech se mi okno zamlží i přes den a následně je mastné, nad palubkou je okno i orosené. Nemá někdo nějaký nápad čím by to mohlo být?
- blackjack
mě to u e34 dělala netěsnost v okruhu topení, odpařoval se fridex a na straně spolujezdce se mlžilo okno a zůstávalo mastné, konkrétní místo netěsnosti jsem nenašel. U mě to vyřešil ten sajrajt co utěsňuje drobné netěsnosti, lije se přímo do chlazení, ideální řešení to zrovna není, ale mě to pomohlo....
-
- Člen Klubu
zkus se podivat na ty filtry do kabiny, nejjednodussi reseni. Podivej se jestli je tam mas, jsou docela drahy. Dostanes se na ne zezadu od topeni, takže otevrit kapotu, sundat tu mrizku,odcvakat ten svazek kabelu aby ti tam neprekazel a mel by ses tam pak dostat na ne.
http://www.ecat.elit.cz/ArticleDetails. ... leTypeID=1
http://www.ecat.elit.cz/ArticleDetails. ... leTypeID=1
poslední dobou mi to taky dělá, měl jsem netěsnost u radiátoru, špatný O-kroužky ve spoji, vyřešil jsem to a frydex se mi nestrácel, a ted se mi mlží přední okno a vše je v pořádku a nemůžu přijít na to čím to může být, jenom mě napadá že by to mohlo být když je vlhko v autě, protože nedávno se mi podařilo udělat potopu v autě a jestli se to vypařuje může to být tím, mimochodem mám e36 kopé a mám tam i šibr, tím to být nemůže?
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
to by zjístil podle ubytku chladici kapaliny,
je to divný ale mně to dělalo a přestalo to delat od ty doby co jsem dal topení na plno větrák na plno a jezdil s otevrenyma oknama, protože jsem si auto vytopil, do topení jak je pod předním oknem tak mi natekla voda (měl jsem ucpaný gumové odtoky co jsou pod předním oknem z venku, ústí smělem k motoru...
oddělej plastovou mřížku co je u stěračů a mrkni na ně.
Mně to vytopilo zkrz to, celý auto
je to divný ale mně to dělalo a přestalo to delat od ty doby co jsem dal topení na plno větrák na plno a jezdil s otevrenyma oknama, protože jsem si auto vytopil, do topení jak je pod předním oknem tak mi natekla voda (měl jsem ucpaný gumové odtoky co jsou pod předním oknem z venku, ústí smělem k motoru...
oddělej plastovou mřížku co je u stěračů a mrkni na ně.
Mně to vytopilo zkrz to, celý auto