Dave320 píše:Z toho mám taky trochu obavu jak to bude po převedení na češtinu fungovat. Věřím, že autacesky to bude kvalita ale za tu jejich cenu bych do toho nešel, ale 5tis už je rozumnější cena otázka je jak píšeš jak je na to kvalita. Je tady někdo na foru kdo má češtinu a nemá ji od autacesky? Nevíte o někom kdo by mohl poreferovat?
Taky by mě to zaqjímalo jestli má někdo češtinu v idrivu a nemaji od autacesky. NO mám kontakt jeste na jeden servis kde jsem byl před nějakou dobou a nabízel mě češtinu ale ja jsem se ho na to nějak neptal. zkusím se ho zeptat jaka je cena a jestli je i navigace v cz. Zajímali by mě spíš reference od jiných firem
Spise zkus, jestli by Ti neukazali ceskou navigaci v realu. Ten kamos rikal, ze musel vypnout zvuk, jak silene to bylo...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Marek-WAR píše:Youtube je video hlasove navigace. Vypada ok.
A je to skutečně pro CCC, není to náhodou pro MK4?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Marek-WAR píše:No je to dost mozne, nejak jsem to podrobne nezkoumal. Myslim, ale ze to bude podobne popripade si nec ham presvest jak to vypada.
Právě, že podobné to vůbec není. V MK4 je profesionální čeština, převzatá z jinýho modelu výrobce, kterej se dělá v české lokalizaci, v CCC bastl, kterej ještě nedávno ani neskloňoval a nečasoval
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Tak mám slíbené že natočí video a pošle, tak uvidim. Řekl že se pokusí natočit video, jsem mu napsal, že by měli zájem minimálně 3 auta. Až budu mět tak dám vědět.
No to nevypadá špatně, sice je ten hlas takový hodně ostrý ale možná zkresluje to na čem to nahrával. Jinak pokud bych do toho šel tak taky až na konci srpna.
Cena asi 6000kc na slevu jsrm se neptal protoze to budu davat kolem koncem srpna tak pojud bude zajem a vice aut zkusit se to muze. Pokud to chcete resit driv tak si to zkuste domluvit sami. Je to na vas.