Na motoru M50 je to pod prvnim vstrikem pod sanim pristup na prd, cjsou tam dve jedno modry to je teplota budiku, a pak cerny to je cidlo teploty pro rj, jinak najdes ho i podle ETK ky , co mas za motor?
Tak teď jsem na to koukal, hned zepředu vidím jedno to čidlo a dostal bych ho ven bez demontáže čehokoli jinýho.. jenže nevím jestli to je to čidlo který potřebuju, nebo ten dálkovej teploměr nebo jak je to napsaný vtom schématu...=/
Ikdyž když to tak zkoumám, tak jestli je na tom schámatu ten motor zepředu, tak to první čidlo bude to který hledám já...
Když na něj dosahneš, stačí ho pži teplém motoru odpojit, hejbnout zadkem, kouknout na budík zda ukazuje to co před odpojením a budeš mít jasno, budeš vědět které ze dvou čidel je pro budíky a které pro ŘJ.
Tak jsem si koupil ty Denso Iridium, najel jsem na ně asi 400km a půjdou pryč, střílej do vefuku, zvýšila se mi spotřeba a nejspíše od toho střílení do vejfuku se mi udělala někde díra ve vejfuku (je už dost chatrnej). Takže tam dám zpátky Bosh Super 4, který tam byly.=/ Hezkej způsob jak vyhodit 1300kč=/.
iridiový svíčky jsou drahý a tím, že se dávají do silných turbomotrů (a i díky reklamě) jsou lidi přesvědčený, že něco zlepší, nebo dokonce zvýší výkon...
co jsem viděl, tak na sériových motorech dělají často akorát problémy...