Zdravíčko, právě řešim problém na voze BMW E36 328i r.v 1995. Jednou jsem s vozidlem přijel z práce a během jízdy vše OK. Poté jsem za cca 3 hodiny odjížděl a už jsem měl problém s nastartováním, tak 5 minut mi to nešlo nastartovat a když jsem později nastartoval, tak i přesto, že autu nekolísaly otáčky motoru, tak prozměnu nemělo vůbec výkon, tipnul bych to tak na 40 Kw... :/
Jinak čerpadlo běží ve 2 poloze klíče bez přestání (pokud vím, tak by mělo cca po 5 sekundách ustat) a na nic jinýho jsem předtím nepřišel. Je to cca 2 dny co jsem dělal spojku a poté to v poho jezdilo.
Neví někdo co s tim? Nějaká diagnostika na Praze 9?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW E36 328i, nestartuje a když nastartuje tak nejede
-
Jasný na diagnostiku se chystám... Jinak na palivové liště mám tlak 3.8 bar, takže čerpadlo asi bude cajk a všechny podtlaky jsou taky zapojený...
Jinak sem tam se mi dříve (cca rok zpět) stávalo, že mi auto na volnoběh z ničeho nic chcíplo a už nešlo nastartovat. Pak to dalo na chvíly pokoj a už je to zase zpět... :/
Jinak sem tam se mi dříve (cca rok zpět) stávalo, že mi auto na volnoběh z ničeho nic chcíplo a už nešlo nastartovat. Pak to dalo na chvíly pokoj a už je to zase zpět... :/