Zdar mam E46 a obcas mi vypadava komplet zvuk, nejde ani z radia, CD, televize, navigace....
Pristroje funguji normalne jenom nejde ten zvuk. Nekdy pomuze radio vypnout a zase zapnout, nekdy ani to a naskoci to az druhej den rano... Nemate nekdo podobnou zkusenost ??? Cim by to mohlo asi byt ???
Dikec
Mám stejnej problém. Vyřešil si to tenkrát? Mě se k tomu ještě vysypala navigace, někdy vůbec nenaběhne palubák, tak nevím, jestli to s tím nemá něco společnýho...
Jednotka navigace je MK2. Palubak nevim, ale je tam obrazovka 4:3. No auto mam stary 12 let, ale je hodne zachovaly a nevypada to, ze by tam nekdo neco prede mnou prasil, tak nevim...
Zdravím, taky mi občas vypadává zvuk rádia. A taky mi občas nejde navigace. Vůbecse mi nezobrazí na displeji. Rádio funguje ale občas vypadne zvuk. vyměnil sem rádio a dělá to pořád. Vyčistil sem všechny kontakty jak na rádiu tak v ovládání ve volantu, tak i na navigaci a anténím zesilovači a je to pořád stejný. I sem vyměnil navigační jednotku a nic se nezměnilo. Poraďte co s tím. Na diagnostice to nic neukázalo, protože zrovna rádio fungovalo jako by to vědělo. Díky.