Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 320 cd Teplota

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
VLADtheIMPALER

#1 Příspěvek od VLADtheIMPALER »

Dobry den, jezdim s 320 cd coupe,rok vyroby 2006, kdyz motor bezi na volnobeh, je rucicka teploty u prostred, pokud jedu ve meste tak tez ve prostred. Pokud upaluji po dalnici tak je za pet minut dvanact... jestli rozumite. Neni v podrem, je za carkou, ktera ukazuje na to,ze je motor zahraty, ale neni ve prostred. Jakmile sjedu z dalnice a tudiz radim atd... tak ta rucicka zase zajede do prostred. V manualu pisou, ze ta rucicka muze byt v poli mezi dvemi carky, ze pokud motoru davate v lete , tak muze jit az na pet minut po dvanacte ....ale, ze se nic nedeje. Tak nevim, s bmw nemam zase takove zkusenosti. Je to , nebo to neni normalni ? Dekuji za odpoved. Vlad.
bruttus13

#2 Příspěvek od bruttus13 »

neni to normalni...odchazi ti termostat, nebo uz odesel...rucicka po zahrani musi stat v pozoru jako kamos po ranu :)))
milan.vazeny
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od milan.vazeny »

Určitě termostat. Měl jsem stejnej problém a jeho výměna to vyřešila.
VLADtheIMPALER

#4 Příspěvek od VLADtheIMPALER »

Dekuji Vam, tez jsem si to myslel. Drive jsem jezdil ve fiatech a tam ta rucicka byla furt tak jak ten kamos po ranu :-) Tak jsem si rikal, ze u BMW by to nemelo byt jinak.
Dekuji za odpoved. Vlad.
Deniel

#5 Příspěvek od Deniel »

Včera sem měnil termostat, z opačného důvodu - pokud sem totiž uháněl po dálnici, tak se nestačila ohřívat nemrzka a motor byl podchlazenej. Po vyndání termostatu se potvrdilo, že už to má za sebou - ulomený pacičky tudíž termostat byl permanentně otevřenej. Výrobce doporučuju febi.
Odpovědět