Mě by nenapadalo tam dát ty hnusný aerotwiny, na e36 se mi to prostě nelíbí... Měl jsem na autě ještě origa, ty jsem si schoval a za krásných 69kč jsem koupil nějaký z kaufu, klasickej rámeček 530mm a 510mm, stíraj jak dívý už 2 měsíce a pokud přestanou, za 69kč koupím další
DWXak píše:Mě by nenapadalo tam dát ty hnusný aerotwiny, na e36 se mi to prostě nelíbí... Měl jsem na autě ještě origa, ty jsem si schoval a za krásných 69kč jsem koupil nějaký z kaufu, klasickej rámeček 530mm a 510mm, stíraj jak dívý už 2 měsíce a pokud přestanou, za 69kč koupím další
Jak rikam je to o vkusu kazdeho jednotliveho soudruha. Me aerotwiny na to auto bile auto proste sedi. Navic funkcne jsou perfektni. Na sterace jsem ras a tyhle jsou zatim to nej co sem mel.
DWXak píše:Mě by nenapadalo tam dát ty hnusný aerotwiny, na e36 se mi to prostě nelíbí... Měl jsem na autě ještě origa, ty jsem si schoval a za krásných 69kč jsem koupil nějaký z kaufu, klasickej rámeček 530mm a 510mm, stíraj jak dívý už 2 měsíce a pokud přestanou, za 69kč koupím další
Já dřív kupoval v kauflandu stěrače ještě na koncernovku a vydržely fakt dlouho a stíraly líp než valea