Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Termostat E46 320cd-coupe zari/2005
-
VLADtheIMPALER píše:Dobry den, muzete mi prosim poradit jaky termostat potrebuji na bmw E46 320cd-coupe 2005 ? dekuji za odpoved. Vlad.
Dobry vecer,
nevim,jestli jsem presne pochopil Vasi otazku,ale pokusim se napsat alespon pro Vas potrebne udaje.
Termostat s plastovym telesem a tesnenim ma originalni cislo 11517805811 a da se sehnat v aftermarket shopech kolem 850kc (slusny vyrobce) nebo original BMW za cca 1200kc.
Snad Vam to pomuze.
jak jaky? normalni termostat
cena cca 1100 origo bmw, nevim odkud jsi..ale v praze bychl, krotil, schindelar.....atd...vyborne ceny ma i http://www.autorozvody.cz..na druhy den to mas doma

-
-
Dobry vecer,
absolutne se nemate za co omlouvat,taky se optam,kdyz neco nevim,neni na tom nic spatneho,jen jsem si nebyl jisty,zda jsem pochopil zadani Vasi otazky.
Hlavni je,ze Vam to pomohlo a pokud by jste chtel mit 100% jistotu spravnosti,tak mi klidne zaslete poslednich 7 pozic VINu a overim Vam to v ofic. katalogu BMW,aby nedoslo k zadnemu problemu.
absolutne se nemate za co omlouvat,taky se optam,kdyz neco nevim,neni na tom nic spatneho,jen jsem si nebyl jisty,zda jsem pochopil zadani Vasi otazky.
Hlavni je,ze Vam to pomohlo a pokud by jste chtel mit 100% jistotu spravnosti,tak mi klidne zaslete poslednich 7 pozic VINu a overim Vam to v ofic. katalogu BMW,aby nedoslo k zadnemu problemu.