Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 - co jde dodělat?
Cromoly píše:na fotce tam jsou nejaky HID svetla a buh vi jaka clona. pokud ma clovek silny normalni svetla tak jsou mlhovky k hovnu. ja sam mam MPII s mlhovkama a kdyz je zapnu s rozsvicenejma svetlama tak jediny v cem viidm rozdil je symbol mlhovek na pristrojovce...
Nechci se te dotknout ani te urazit ale nemas nahodou problem s mlhovkama spis ty???
Ja když rozsvitim mlhovky jek na e46 nebo e39 a je mlha docela to funguje ako ma a je pekne vydet cesta odspod - bez mlhovek v Norsku nebo v GB byses podelal - pisu z vlastni skusenosti.
Sice tady neni až takove klima na tvoreni mlhy ale zatim v kazdom BMW ktere sem mnel /a malo ich nebylo/ mlhovky ucinkovali jak mneli
Nevim jestli je to dobre sviticima xenonama, ze nevidim rozdil kdyz k tomu zapnu mlhovky a nevo tim, ze mlhovky konkretne na e46 a MP2 svitej nahovno, ale proste mi to prijde zbytecny... Pak kazdej jouda kdyz je lehka mlha, kdy je ale videt na 100 metru v pohode zapne mlhovky a akorat jima oslnuje. a nebo blbci co maj zaply mlhovky a parkovacky aby si setrili potkavacky. ale nedojde jim ze o kolik si usetrej zarovky v potkavackach o to si driv vysvitej zarovky v mlhovkach:) pokud ovsem nemaj xenony... Kazdopadne pokud ma autor MP2 tak z vlastni zkusenosti muzu rict ze na e46 to sviti nahovno. Jestli paket nema tak to treba pro nej smysl mit bude..
tjn, ja kdyz jedu tak ale potrebuju videt pred auto do dalky a ne na zem prede me. Jedinej smysl maj mlhovky v pripade klasicky mlhy, ktera zacina cca 30 cm nad zemi kdy maji mit funkci osviceni silnice pod urovni mlhy, kde potkavacky jen svitej do mlhy a neosvecujou nic. takovou mlhu jsem ale na uzemi CR nezazil nikdy. v anglii jednou...