Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
jakej největší rozměr kol na E36?
-
- Kontaktovat uživatele:
Šak 19ky má i jeden klubák z Brna na Touringu... Snad nebude vadit, když sem postnu fotku z jeho topicu
Mě osobně se to zdá už přespříliš, ale určitě je to zajímavé...
Lucifer: Podiv se do dobových prospektů... Ale stejně proč to řešit? 18 se na e36 vlezou v pohodě, pokud ti jde o toto.
Za sebe můžu říct že 18ky mi na e36 přijdou naprosto akorát, líbí se mi to vzhledově a zároveň to není žádnej kostitřas a to i se sníženým podvozkem.

Mě osobně se to zdá už přespříliš, ale určitě je to zajímavé...
Lucifer: Podiv se do dobových prospektů... Ale stejně proč to řešit? 18 se na e36 vlezou v pohodě, pokud ti jde o toto.
Za sebe můžu říct že 18ky mi na e36 přijdou naprosto akorát, líbí se mi to vzhledově a zároveň to není žádnej kostitřas a to i se sníženým podvozkem.
-
- Kontaktovat uživatele:
úplně akorát?chlapci chlapci nevím kde to jezdíte ale tady u nás v ČR rozhodně 18ka na e36 úplně akorát neni
měl jsem na coupe 17ky a bylo to už trochu jak kostitřas, proto jsem zvolil 16ky což je dle mého na tyhle silnice ideál.nemluvě o valivém odporu.Jinak jsem měl v techničáku zapsaný 18
takže ofiko jdou ještě ty ale je to extrémismus 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
milion lidí milion nazoru
někomu proste jeho auto prijde komfortni , druhymu to prijde jako uskakana koza a naopak , nekdo by pritvrdoval a uz neni pomale kam a breci jak je to porad mekky ... druhej zase by jezdil pomale nejradeji na 14" .
takže debata o tom co komu jak prijde neprijde je stejna jako porovnavani jak se kdo rano vysral dobre
nekdo lip nekdo hur a druhej mu to může vyvracet

takže debata o tom co komu jak prijde neprijde je stejna jako porovnavani jak se kdo rano vysral dobre

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Kontaktovat uživatele:
Mně zas vyhovuje jak je to auto na tech silnicich poddajnější.jezdím hlavně okresky a hlavní tahy s vyjetýma koljnicema.Na větších kolech mně nebavilo hlavně jak tahají v těch kolejích.A tvrdost auta určuju i koly.při zachování obvodu při zvětšování ráfku snižuji profil takže je auto logicky tvrdší ačkoliv nevím jak moc je ten vliv znatelný..Za mně origo kombinace mpacket podvozku s 16" je ideální