Ahoj, drží paměť vám radio bmw peofessional Alpine při přehrávání CD? Jde mi o to, že když auto stojí chvíli, tak si radio pamatuje kde skončilo u přehrávání cd, ale jakmile stojí déle, tak pak začne přehrávat opět od začátku.. Je to normální nebo mám něco špatně? např. přehozený napájecí kábly?
zdraza píše:Ahoj, drží paměť vám radio bmw peofessional Alpine při přehrávání CD? Jde mi o to, že když auto stojí chvíli, tak si radio pamatuje kde skončilo u přehrávání cd, ale jakmile stojí déle, tak pak začne přehrávat opět od začátku.. Je to normální nebo mám něco špatně? např. přehozený napájecí kábly?
Ahoj, mě radio začne tam kde dohralo, tj pamět si drží jak píšeš
Já myslim, že mě taky po delším stání začne hrát od začátku písničky. Ale uplně jistej si nejsem.
Trochu OUT, neví někdo jestli jde k tomuto rádiu připojit CD měnič a subwoofer? Basy mi to nehraje zrovna skvěle...
Díky
CD měnič jde určitě, mám ho tam.
Subwoofrové reproduktory by si měl mít pod sedačkama.
Dá se sehnat i samostatný komplet, zesilovač + repro, ale to nevím jak je to se zapojením.
Starší téma, ale zapojím se. Taky jsem si toho všiml...pokud jezdím přes den, tak se načte tam, kde skončila, ale když večer vypnu a ráno nastartuji, tak mě začína skladba od začátku
Podle mě by to mělo hrát tam kde skončilo, ikdyž bude stát auto týden. Viděl bych to na vadný paměťový kondezátor. Celkej častá vada u každé podobné elektroniky