Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nefunkcni vetrak topeni a huci nejspis od kol
Větrák nejde: kontakt, pojistka, elektrika, seklý, uhlíky ko ložisko atd atd atd, vyber si
Hučí od kol: zadní či přední? všechny ložiska jendnou umřou , hučící diferák , ložisko kola, kardanu atd atd
Osobně bych doporučil nechat 1.6 plavat, celkem to žere a moc to nejde, pokud to clověk nechce jako přibližovadlo ale o tom toho tady jsou tuny doporučuji si počist
Hučí od kol: zadní či přední? všechny ložiska jendnou umřou , hučící diferák , ložisko kola, kardanu atd atd
Osobně bych doporučil nechat 1.6 plavat, celkem to žere a moc to nejde, pokud to clověk nechce jako přibližovadlo ale o tom toho tady jsou tuny doporučuji si počist

Zdravíčko kocouři... mám podobný problém, mám v e36 digiklimu, ze začátku fungovalo vše v pohodě, pak při nájezdu do zatáček občas přestával ventilátor foukat a teď už nefouká vůbec... při zapnutí se klimatizace nastaví, ale větrák se neroztočí - Bude to ježkem nebo mám hledat nějaku další prkotinu??? děkuji