Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E90 - zasuvka 12V

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
ibsexpert

#1 Příspěvek od ibsexpert »

Mam 320ku 2011, ale je tam jen jedna zasuvka pod operkou. Chtel bych zapojit jeste jednu zasuvku v miste spolujezdce u leve nohy. Mate nekdo zkusenosti? Vedou tam standardne draty? Mam tam pouze diru. Potrebuji tam pripojit univerzalni navigaci. Diky.
Milan
cejsi
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od cejsi »

Mam stejny problem u e91...zasuvka je pod loketni operkou...a kdyz tam neco zapojis, tak ji nezavres...
Ja mam jeste dve zasuvky hned za operkou...tudis, kdyz mas dlouhy kabel k navigaci nebo k telefonu, tak se daji pouzit tyto zasuvky...

k.
mike-ee
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mike-ee »

Řeším rozdvojkou z Autokelly za pár korun, když pak vyvedeš kabel levou stranou u opěrky, dá se zavřít i opěrka ale uznávám, že to není nejlepší chování ke kablíkům co vedou ven :) ale je tam i aux a toho to bolí stejně (taky už mám druhej kabel :lol: )
JonyM

#4 Příspěvek od JonyM »

Já mám taky e91 a zásuvku mám i v kufru, tak jsem si koupil 5m kabel a natáhnul jsem ho až k řidiči spodem u dveří pod lištama, můžu mít navigaci na levé straně ve spodním rohu a nikde nic netrčí...
Pro mě ideální řešení, opěrku můžu mít furt dole a zároveň nabíjet navi...
Selix

#5 Příspěvek od Selix »

ibsexpert píše:Mam 320ku 2011, ale je tam jen jedna zasuvka pod operkou. Chtel bych zapojit jeste jednu zasuvku v miste spolujezdce u leve nohy. Mate nekdo zkusenosti? Vedou tam standardne draty? Mam tam pouze diru. Potrebuji tam pripojit univerzalni navigaci. Diky.
Milan

Pokud bys nechtel tahat draty, muzes zkusit rozdelat prihradku pred radici pakou, ja tam mam zapalovac a popelnik, tak treba tam budes mit natazeny draty. Na e90post.com byl navod, na instalaci te prihradky misto popelniku, asi by to slo i naopak
Odpovědět