Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Telefon do E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
EdyBoyS

#21 Příspěvek od EdyBoyS »

fabledwarrior píše:Je tam tvarovaný, ale na penízky to je akorát:D A dokonce tam je i světýlko, aby sis mohl spočítat, kolik jich tam máš:D

já tam světýlko nemám... jakto?? asi K.o. žárovička...
ale na peníze je to fakt dobrá věc... vozím tam vždycky nějaké drobáky, ono se to hodí když jedu tankovat.. takový příspěvek na pár litrů benálu :-D
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Fatal Design »

fabledwarrior píše:Je tam tvarovaný, ale na penízky to je akorát:D A dokonce tam je i světýlko, aby sis mohl spočítat, kolik jich tam máš:D

Kua .. jak je tam světýlko, tak začínám uvažovat !!
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#23 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No tam je podsvícení popelníčku:D Je tam sifitka umístěná vertikálně a osvětluje celej ten popelník:D

Počkej, teď jsem nejsem jistej jestli sufitka nebo ta malá mrcha, co se dává do palubovky:D

Tak je tam tohle: http://www.euromotives.com/i/ebay/fs/1303563454.jpg

je to schovaný v plastu popelníčku a vtom plastu je díra a tamtudy to svítí:D
shade741

#24 Příspěvek od shade741 »

EdyBoyS

#25 Příspěvek od EdyBoyS »

fabledwarrior píše:No tam je podsvícení popelníčku:D Je tam sifitka umístěná vertikálně a osvětluje celej ten popelník:D

Počkej, teď jsem nejsem jistej jestli sufitka nebo ta malá mrcha, co se dává do palubovky:D

Tak je tam tohle: http://www.euromotives.com/i/ebay/fs/1303563454.jpg

je to schovaný v plastu popelníčku a vtom plastu je díra a tamtudy to svítí:D

jo tu žárovičku doma mám, teď jen otázka jak se k ní dostat?? vnitřek poeplníku - takový ten kastlík do kterého se klepe popel jsem vytáhl, ale pod ním žádnou žárovičku nevidím... kde to je schovaný?? nebo on se dá i nějak vytáhnout ten zbytek, nebo budu muset nějak nadzvednout celej ten střed tunelu?
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#26 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No celej tunel asi budes muset vyndat abys tam navedl elektriku. ale pokud chces jen vymenit zarovku, tak staci vyndat popelnic, ted si presne nepamatuju, jak to tam je zitra kouknu a popisu. Kdyz me nikdo nepredbehne.
EdyBoyS

#27 Příspěvek od EdyBoyS »

fabledwarrior píše:No celej tunel asi budes muset vyndat abys tam navedl elektriku. ale pokud chces jen vymenit zarovku, tak staci vyndat popelnic, ted si presne nepamatuju, jak to tam je zitra kouknu a popisu. Kdyz me nikdo nepredbehne.

ajo, už jsem na to přišel kde ta žarovička je... když odklapnu dvířka popelníku a vytáhnu ten kastlíček na popel, tak tam je svislá plastová trubička s dirkou, ve které by měla být žárovička, ovšem žádná tam není..

Teď jen zjistit, jak se k tomu dostat... zkusim nějak vyndat celý ten vnitřek i s dvířkama a zkontroluju jestli tam vůbec vede elektrika... ale asi ne, protože mi nesvítí ani zapalovač
martas11

#28 Příspěvek od martas11 »

Možná máš jen v zapalovači prasklou žárovečku :-) Stává se to často.
roman320

#29 Příspěvek od roman320 »

Ten popelnik tam drzi na dvou sroubkach, sou videt kdyz vytahnes tu vydelavaci cast, zarovka je v te trubicce schovana ale videt asi nebude, osvetluje to jenom dirkou kolem pul cm a v te by jeste melo byt oranzovy plastovy kolecko aby to osvetleni bylo oranzovy. casto ty maly mrchy praskaji a stejna je aji v zapalovacu. Draty tam na to urcite budou, osvetleni bylo aji v nejveci socce 316i rv. 91 jo a mel by svitit aji zadni:)
EdyBoyS

#30 Příspěvek od EdyBoyS »

roman320 píše:Ten popelnik tam drzi na dvou sroubkach, sou videt kdyz vytahnes tu vydelavaci cast, zarovka je v te trubicce schovana ale videt asi nebude, osvetluje to jenom dirkou kolem pul cm a v te by jeste melo byt oranzovy plastovy kolecko aby to osvetleni bylo oranzovy. casto ty maly mrchy praskaji a stejna je aji v zapalovacu. Draty tam na to urcite budou, osvetleni bylo aji v nejveci socce 316i rv. 91 jo a mel by svitit aji zadni:)

ajo, tak na to zítra mrknu...

a u toho popelníku to mám spravit jak?? kámoš to kdysi dávno dělal a říkal, že to byla mrdačka jako svině, ale nedovedl mi to nějak popsat jak to spravit...
Vzadu popelník nemám, teda mám, ale ten obyč bez dvířek... jen takovou tu vaničku jakoby...
roman320

#31 Příspěvek od roman320 »

Mrdacka ani ne, to spis opravoval ty zaviraci dvirka:) Vysroubujes ty 2 sroubky (mely by tam byt krizaky) vytahnes to ven a vytahnes paticu se zarovkou, je v tom popelniku jenom nasunuta.. Ta vanicka je nekurackej paket a u toho nevim jestli ty draty budou z vyroby natazeny, tak kdyby nahodou tak to napoj na osvetleni zapalovace... Zalezi jestli mas puvodne popelniky nebo vanicky:)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#32 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No kdyz vyndas ten prvni kus kam klepes, tak budes koukat na dva krizovy sroubky, ty odsroubujes. Potom uz budes moct vyndat celou tu ohradku z tunelu a jak ji budes vyndavat, tak se zaseknes o ten kablik kterej vede do ty ohradky, tak za nej jen zatahni a ta zarovka ti vypadne u stou objimkou nebo jak to mam popsat.

Me zapalovac teda nesviti a u zadniho popelniku si nejsem jistej, jestli mi tam vubec neco vede. Mam za to, ze tam byl driv taky ken kastlicek a ne popelnicek. A jeste mi teda chybej ty oranzovy sklicka, ty si tam musim taky sehnat.
TeggyM3

#33 Příspěvek od TeggyM3 »

Fatal Design píše:No mě se to taky nelíbí, ale zase když ti někdo volá, nemusíš zvednout loketku aby jsi viděl kdo to je ... Nicméně, přiznejme si, že to takhle stejně dneska nikdo nepoužívá, takže schovaný je lepší.
O popelník bys nepřišel, ten bys přemístil na druhou stranu za telefon jako by více pod loketku.
Popelník závidím ... já mám "no smoke packet" takže tam mám jen nezavírací kastlík a abych schoval bordel co tam vozím musím tam mít takový malý kožený pytlík :) Zavírací popelňas bych bral více, ale on je uvnitř tvarovaný a je tam zase méně místa ne ?

Aspon hulíš venku milane :wink:

jinak k žárovce v popelníku se dostaneš v pohodě když vytáhneš popelník a vyšroubuješ rám ve kterým je usazen (2x křížový šroub) pod samotným popelníkem, a zárovku klidně nahradíš treba bílou LEDkou klasické velikosti s odporem (ty aspoň nepraskají), jako to mám já, svítí to lépe a vejde se tam jako náhrada za žárovku uplně ladně.
:wink:
EdyBoyS

#34 Příspěvek od EdyBoyS »

roman320 píše:Mrdacka ani ne, to spis opravoval ty zaviraci dvirka:) Vysroubujes ty 2 sroubky (mely by tam byt krizaky) vytahnes to ven a vytahnes paticu se zarovkou, je v tom popelniku jenom nasunuta.. Ta vanicka je nekurackej paket a u toho nevim jestli ty draty budou z vyroby natazeny, tak kdyby nahodou tak to napoj na osvetleni zapalovace... Zalezi jestli mas puvodne popelniky nebo vanicky:)

já měl dřiv červeny kupé, ale to jsem naboural a koupil jsem druhy kupé do kteryho se dával muj interiér ale jen některy jeho části a něco zbylo z toho novýho atd... ale v tom červenym jsem měl právě oba dva zaviraci popelníky... to až jak se dávala loketka do toho šedýho, tak je vzadu jen ta vanička... ale jak je to s elektrikou, to nevim... zkusim to nějak zapojit
TeggyM3

#35 Příspěvek od TeggyM3 »

fabledwarrior píše:No kdyz vyndas ten prvni kus kam klepes, tak budes koukat na dva krizovy sroubky, ty odsroubujes. Potom uz budes moct vyndat celou tu ohradku z tunelu a jak ji budes vyndavat, tak se zaseknes o ten kablik kterej vede do ty ohradky, tak za nej jen zatahni a ta zarovka ti vypadne u stou objimkou nebo jak to mam popsat.

Me zapalovac teda nesviti a u zadniho popelniku si nejsem jistej, jestli mi tam vubec neco vede. Mam za to, ze tam byl driv taky ken kastlicek a ne popelnicek. A jeste mi teda chybej ty oranzovy sklicka, ty si tam musim taky sehnat.

já ty sklíčka právě vytáhl aby mi svítily bíle ledky kterými jsem nahradil ty žárovky ;)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#36 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

No to ja bych zase chtel celej interier do cervenyho podsviceni:D chci to mirt vsechno v jwdny barve:D
EdyBoyS

#37 Příspěvek od EdyBoyS »

fabledwarrior píše:No to ja bych zase chtel celej interier do cervenyho podsviceni:D chci to mirt vsechno v jwdny barve:D

já kdysi laboroval jak docílit toho, aby to svítilo zeleně... udělal jsem podsvit tlačítek na stahováni oken, pak i tlačitka a displej palubniho PC, ale pak jsem auto naboural a když jsem stavěl nové, tak mi vrtalo hlavou, proč jsem to vlastně předělával :-D :-D origo oranžová je best :)
Jamall

#38 Příspěvek od Jamall »

oranžová je oranžová...nikdy nebude obehraná. Navíc když tam napálíš silnější žárovičku, tak při zavřeních dvířkách, to bude prosvítat přes dírky...

Jestli ty tam ta origo žárovička do zapalovače nepůjde nasunout, zkontroluj si ten prostor, do kterého přijde zasunout, já už se setkal 3x s tím, že v tom plastu...tělu zapalovače byla část původní žárovičky a pak tam ta nová po výměně vypálené nechtěla dobře zasednout. Když je prázdný ten otvor, v to plastu zmizí celá
EdyBoyS

#39 Příspěvek od EdyBoyS »

tak dneska jsem zarovicku vytahl, kabel k ni sice vedl ale zarovka je k.o.
vwvnitr byla pouze zarovka bez oranzoveho sklicka.
jo a tu zarovku mam sehnat i s patici nebo se da vyndat z te patice??
ja to zkousel oddelit od sebe ale nejak mi to neslo...
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#40 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Já myslím, že to je stejný jako v podsvícení palubovky a ta žárovka jde vyndat.
Odpovědět