Zdravím,
docela mi vadí, že E90 nemá teploměr vody ani oleje. Nemáte někdo zkušenosti s doděláním těchto budíků ?
Případně jak jste to řešili, byl s tím problém ?
Mám konkrétně 330xi motor N53.
Díky
Záleží na výbavě, mám N53 a teploměr oleje tam mám. Je to výborná věc, kolikrát bych už na to nejradši pořádně šlápnul, ale pak vidim, že ještě nemůžu. Jsem rád, že to auto díky tomu aspoň netrápim.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
DKx, díky moc ale zdá se to trochu komplikované to tam nastit za jízdy, pokud to ovšem jde.
Ještě bych se zeptal zda někdo nevíte kde se dá sehnat tento držák přídavných budíku do předního popelníku, viz. foto u nás jsem ho nikde nenašel.
Nejsem si jisty, ale za jizdy to urcite nejde, resp. pokud neni uz skryte menu zobrazeno.
Na druhou stranu, k cemu informaci o teplote potrebujes?
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Pokud máte mobil s Androidem, je řešení koupit vhodnou diagnostiku do OBD portu.. a koukat na live data na mobilu. Viz aplikace Garmin Mechanic, Torque...
fuserpietro píše:za jazdy to samozrejme ide, jeden z dovodov preco by ho to mohlo zaujimat je cas potrebny k ohriatiu na idealnu prev. teplotu a pod..
Dobře tak fajn. Někde jsem právě četl, že pokud nastartuješ, tak se do skrytého menu nedostaneš, ale nikdy jsem to nezkoušel, jen při vypnutém.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Poldav6 píše:Pokud máte mobil s Androidem, je řešení koupit vhodnou diagnostiku do OBD portu.. a koukat na live data na mobilu. Viz aplikace Garmin Mechanic, Torque...
Zajimave, nasel jsem i mnoho OBD aplikaci na Iphone. Funguje to opravdu, tak jak by melo? Mate s tim nekdo zkusenosti?
Displej co je misto ridicoveho vetraku . Zobrazuje to:
- vykon
- kroutici moment
- tlak turba
- teplotu chladici kapaliny
- teplotu oleje
- info a stav DPF (+ objem castic, rozdily tlaku, rozdily teplot vstup/vystup, probihajici regeneraci!)
- voltaz
- rychlost + meri zrychleni (0-100, 0-200)
- G-meter
- jine....samozrejme podle verze,kterou koupite