ahoj právě jsem nainstaloval diody do AE ještě by jsem chtěl nastavit denní sviceni jestli to jde u tohohle ročníku navíc by mě potešilo welcome light a automatické 10s dlouhé sviceni po zaparkování díky zá info
Ukaz fotky, nejlip ve dne i v noci. 20W LED musi byt ukrutny hukot se svitivosti. Pokud nemas do opavy daleko tak se muzes stavit. Sam pokud nemas vybaveni to neudelas. pokud mas aktualizovany softwer, je to v nastaveni idrive ve slozce vehicle. Tam si muzes zapnout jak welcome, tak home, ale pokud to tam nemas, tak bud manualne nebo aktualizovat auto. Umim, ale ne kazdy to ma blizko.
pycha píše:muj úsudek je ze to jde pouzit misto denniho svíceni proto bych to chtel naprogramovat
mohl bych poprosit , jestli by si to vyfotil jak to sviti na dennim svetle ? pokud by se to dalo pouzit jako denni sviceni , bylo by to super . Ted mam v krouzkach 6W Led zarovky a da se to pouzit na denni sviceni jedine kdyz je zatazeno , jinak ne .
A ještě je potřeba to mít stmívatelný, to může být u LEDek problém. Mám facelift a na denní svícení to svítí výrazně víc, nž když se přepne na normální světla.
tady copak někdo umí nastavit automatické svícení angelama u předFL?
jediny co mě napada je bud dat FRM z faceliftu a nebo modul co nabizim ja, ale ten stoji 5k, jinak nevím jak jinak to udělat. pokud se to někomu povedlo at hodí info a hned si to jdu nastavit na své E91.
JaraX píše:tady copak někdo umí nastavit automatické svícení angelama u předFL? jediny co mě napada je bud dat FRM z faceliftu a nebo modul co nabizim ja, ale ten stoji 5k, jinak nevím jak jinak to udělat. pokud se to někomu povedlo at hodí info a hned si to jdu nastavit na své E91.
Nejsem nejaky odborník potřeboval bych to trošku osvetlit. Co je to FRM? nebo jaký modul tam musis dat za 5k? Pokud vím musís k tomu mět i světla jiné aby si mohl svítit kroužkama ne? Jsou tam jinak delané svetlovody. Nějak mě to objasni protože řeším denní svícení. Moc dík