ja si svoje tds chipoval se znamym a dotahli jsme to na takovou uroven, ze pri seslapnuti na podlahu na 3ku se kola zacaly jeste trochu protacet, kourilo to teda uz hodne solidne a spojka to nepobirala. to muselo byt vic nez +20ps a hlavne Nm. tak se to nachipovalo "mene" a prokluz byl jen na 5ku pri plnym v zatahu. kdo to chipuje jen o ty 4mg davky na to maximum 55mg, tak to vykon moc nezvysi. urcite davce v mg odpovida napetova uroven a tech 55mg je hluboku pod maximem 5V, ktere cerpadlo zvladne. malokdo tomu ale tak rozumi, aby pouze chipem z motoru dostal podstatne vic zbesilych oslu

. potencial ten motor ma. s hlavou, turbem jsem taky nikdy nemel problem. podarilo se mi to uvarit, kdyz se odporoucela vodni pumpa, odnesl to akorat termostat. v lete mi cerpadlo zacalo nevim proc blbnout. z niceho nic. vubec to nechtelo nastartovat. za pul dne to treba chytlo bez problemu chytlo a normalne jezdilo. tak jsem dal mechaniku a mam po starostech. kroutak krasne od nizkych otacek, ubrousil jsem pridavac, takze evry mod tam vlastne mam

turbo muzu nechat tlacit kolik zvladne, kdyz me netrapi zadna cidla a jede to nadherne...