Totic píše:Na malých hodinách a teploměru se při poklesu pod 3c ozve myslím trojitý pípnutí. Na velkám BC ty zvuky (Limit, Code, atd.) dělá gong pod volantem ?? Když zapomenu světla, spustí to teror bzučák.. to bych chtěl i s těma otevřenýma dveřma napojit na gong pod volantem (kterej mě však taky nejede), ten zní aspoň trochu civilizovaně..
svetla me bzuci a vse ostatni je pres gong... porad hledam jak zapojit ten gong na otevreny dvere aby gongoval a nikde nic... asi vecer pujdu na prochazku a nekomu rozkucham auto abych vedel jak to u sebe zapojit
Nevyřešil to někdo?:D Já bych chtěl taky aby mi to gongalo při otevřených dvěřích:D Jinak mám digi hodiny a teploměr.. když jsou 3 stupně a méně 3x gongá, když je třeba 12:59 tak mi zapípá negongá. Rozsvícený světla a yvtažení klíčku znamená ten hrozne bzučák ale při otevření dveří a klíčku v zapalování nic=/
Pokud se ti auto samo nezamyka tak je gong pri otevrenych dverich a klicku v zapalovani akorat na nasrani, zazil sem to v oplech z konce 90 let a je to fakt otravny..
edit: nebo to blbe chapu a chces aby to hlasilo ze mas malo dovreny dvere? to uz by nakej smysl melo, ale chtelo by to vymyslet tak aby to fungovalo jenom za jizdy a ne kdyz auto stoji..