Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ventilator e36
-
- Kontaktovat uživatele:
u sedana je potřeba vyndat mřížku pod střeračema, ten plast za motorem a ventilový víko, ideálně ještě vyndat řj aby šel dát bokem ten kabelovej svazek, pak odplastovat samotnej ventilátor a pak už to jde relativně dobře ven i bez nějakýho ohýbání plechu a dalších prasáren, když to děláš poprvý tak je to o nervy, napodruhý už to jde jako po másle.. 

plech urcite nevyhybat !!! me se prestal tocit ventilator a daval jsem druhy, Nekdo predemnou uz ho taky menil a plech vyhnul a je krasne rezavy
( tak jsem to neresil a vyhnul jsem ho taky. Ale pokud nechcete aby vam to tam rezlo nedoporucoval bych ho vyhnout !!! Nakonec se prestal tocit i ten druhy vetrak, tak mam v loznici na skrini nachystanou celou digi klimu
a vymenim cely box topeni - mam manualni dvouzonovou. Az se to nejak vymeni bude asi i na prodej - panel + box a to hodne levne - netoci se vetrak a mam k tomu i ten stary vetracek - asi byl funkcni a branilo tomu neco mechanicky - dlouho o neco brnkal - takze tak
))

Mno, tak budou to uhliky, kdyz jsem to vse odkrytoval a klepnul do vrtulek, tak se rozbehl, ale sam ani tuk... ted nastava otazka jak na nej, jeste jsem to nerozebiral - vyndat, zrejme do motoroveho prostoru, pokud ma nekdo nejakej detailni postup jak pro blba, tak sem s nim, nerad bych neco zkurvil jeste nez s tim vyjedu
. Jestli povolit srouby a pujde vytahnout, nebo tam je jeste nejaky zadrhel??? Mam coupe, ale mohlo by to byt stejne jako u sedanu... Dekuji..

-
- Člen Klubu
Jo dobře poptám se v elektroservisu.. Jak jsem viděl v ETK tak motorek je leda v celku aj s tím ventilátorem, takže tudy cesta nevede
Pan kolega mě taky dobře poradil s EBAY tady, za což vám oběma díky..
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=122810

Pan kolega mě taky dobře poradil s EBAY tady, za což vám oběma díky..
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&t=122810