Po čase kdy jsem jezdil s Golfem 4 jsem si řekl že je čas na nové auto a rozhodl jsem se právě pro Bmw 3 model e90.
Zajímalo by mě jestli se mi vyplatí koupit diesel nebo benzín v 320.
Jezdím do práce krátky dlouhý cca 35km. Po dálnici + Praha za rok najezdím do 20000 km.
Dále finance,chci se vejít do 250000 kč i s dovozem,koukal jsem po Něměckých autech hlavně na mobile.de a je tam pár hezkých kousků. Vyplatí se koupit auto tam a nechat si ho dotáhnout? A když už tak kým? 15000 kč za dotah se mi zdá totiž celkem dost za to že mě tam dovezou,zařídej papíry a zpátky do ČR bych jel autem.
Chci hlavně vyhřívané sedadla,litá kola kdyby byla možnost i Xenony,,koukal jsem že auta mají většinou i servisní knížky takže by mělo být vše v pohodě. Jen přeci trochu se bojím koupě.
Dotaz se hlavně týká toho jestli koupit 320d nb 320i auto chci i na poježdení,ale myslím si že 325 je už asi moc. A možná by mi i záleželo na spotřebe nevím totíž přesná čísla spotřeby benzínu oproti dieslu a jak moc na jakém autě se kazí věci. (Golf je rok 98 a začali blbnout jen zamky

A dále od jakého dovozce si auto nechat dotáhnout nebo jestli nevíte o někom kdo zde na fórum auta dotahuje z DE.
Díky za odpovědi a s pozdravem Ondra.