Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo víte jak jdou dodělat v zadních dveřích roletky proti slunci.Když jsem to dělal na mercedesu E r.v. 2009 tak jsem rozkuchal tapec a jednoduše to tam přidal.Jde to nějak obdobně u troječky r.v. 2010?
Další věc mám v loketní opěrce Jack na audio,jde tam dodělat originál Jack + USB?RAdio mám profesionál a nemám idrive.
Díky za poznatky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E90 roletky a usb
Jardafm píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo víte jak jdou dodělat v zadních dveřích roletky proti slunci.Když jsem to dělal na mercedesu E r.v. 2009 tak jsem rozkuchal tapec a jednoduše to tam přidal.Jde to nějak obdobně u troječky r.v. 2010?
Další věc mám v loketní opěrce Jack na audio,jde tam dodělat originál Jack + USB?RAdio mám profesionál a nemám idrive.
Díky za poznatky
USB jde, jenže ta jedntka stojí 8tis což si můžou strčit do prdele:D koukni se na youtube nebo na net
-
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem si to ze zvedavosti dodelal do sveho, ale pujde to pryc, v podstate to nepotrebuju, protoze uz jedno usb mam a prekopiruju si muziku na hard disk v CIC. Ale funguje to krasne, jdou prochazet adresare, skladby... Behem zitrka udkazu nejake foto... Jinak jednotka je malo, jeste potrebujes kabelaz, hub, nejake veci okolo... Jednoduse a levne to nejde. Ale zase na druhou stranu vzhledem k cene auta z roku 2010 to zaplatitelne je. Ja se tu uz o tom mozna i rozepisoval, mozna se pletu a probiral jsem to s nekym v soukromi. Nejak si nemuzu presne vzpomenout.