kenzee píše:díky za vyčerpávající informace

. jak bude auto cajk, tak to objednám. asi z toho uk webu, to vychází pro evropu nejlíp, ne? s tím ISO softem jsi myslel co? to je do toho jb, nebo soft ecu auta?
K problému:
jinak dneska žádnej misfire nebyl, přesto jsem přehodil cívky a uvidíme zítra ráno jestli se problém přesune. taky jsem se díval do diagnostiky na ty hodnoty lambda sond a ta inpa ukazuje nějaké hraniční hodnoty. žádný lambda chyby tam nejsou, ale ty hodnoty jsou nějaké divné. nejhorší je, že je to skoro u všech. bohužel v tom neumím číst, takže nevím co je správně. každopádně u lambdy za katem, bank 2 skáče při nastartovaným motoru voltáž z nuly k 0,8V cca po jedné sekundě.
každopádně pokud nic nevyzkoumám, odvezu to někam do renocaru, zatím si to řeším sám, protože mě to baví a mám na to čas

Bohužel juiceduptuning už skončil:) Sice to vyšlo levněji, ale byly s nima problémy. Nejdřív jsem si to objednal, po 3 dnech jsem chtěl tracking code, napsali, že byla chyba na skladě a že to nemaj. Vrátili prarachy. Chtěl sem to z usa, ale tam zaplatiš 20% clo a 2-4% dan. Tak sem se jich ptal kdy to dostanou a že prej za pár týdnů, že mi daj vědět. Za 14dní se ptám kdy a tak prej příští týden příjdou, že si to mám objednat. Fajn došlo to, ale bez usb kabelu. Prý zase chyba ve skladě, takže na kabel sem čekal dalších 14dní. Prostě strašný. Kup si to přímo od burger v motors, nikde jinde to nekoupíš než v usa nebo na ebay. Evropa byla jediná ten juiced. ISO se nahrává do tý JB4 jednotky, ta má taky svůj soft. Dostaneš to s G5 integrated softem. Když chceš ISO, musíš přecvaknout takový 2 diody, to si všechno přečteš na tom n54tech.com. Ted se už vyvíjí jen ISO soft, takže pokud to budeš chtít mít furt aktuální, nezbyde ti než tam iso dát. Jsou tam vylepšení atd...Do Renocaru? Já bych do autorizovanýho servisu už nejel, akorát tě tam ojebou. Jestli seš z prahy, je novej Stratos na Proseku, byl jsem tam pro nějakej díl a servis vypadá na hodně slušný úrovni. Jinak já jezdím do AutoPupik, tak vidím co tam s tím dělaj. Po zkušenosti u Bychla, kdy mi plavalo auto, který tam bylo půl dne, z nádrže mi vyjeli 100km a závěr byl at si koupím nový zadní pneu, přitom byly urvaný stabilizační tyčky mě fakt nasralo!! To pak do bmw může jít dělat i řidič tramvaje, když neumí ani zkontrolovat takovou věc.