Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
318is - nejede ve vysokých otáčkách
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Podívej se na ventil č.7 http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/Coupe/Europe/318is-M42/LHD/M/1992/may/browse/fuel_preparation_system/volume_air_flow_sensor/. Může být zaseknutý nebo se nepohybuje. viz příspěvek http://www.bmwklub.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=123332
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
No ale to je volnoběžný ventil, ten mi funguje.. resp. by měl když se mi volnoběh nehoupe. Tam je uplně jedno při vysokých otáčkách jestli je otevřenej nebo zavřenej.. tak jako tak ten vzduch proletí skrz něj a dostane se do sání nebo je zavřenej a vůbec se tam vzduch nedostane a letí si sáním dál...
Já mám jen problém vtom, že mi netáhne do 6ti tisíc jak asi měl...
Já mám jen problém vtom, že mi netáhne do 6ti tisíc jak asi měl...
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
proměřením jsem myslel el komponenty, jako váhu, škrtící klapku...atd... Ukazoval sem ti to v příručce co jsem ti dal...a myslím, žes to i dělal...
Kontrola sání není na škodu... nemusí ti houpat volnoběh.
Mrkni i na svíčky, tlak paliva....
U váhy si říkal že je špatná, když si mi jí tady nechával, ale klidně se pro ni stav....
Kontrola sání není na škodu... nemusí ti houpat volnoběh.
Mrkni i na svíčky, tlak paliva....
U váhy si říkal že je špatná, když si mi jí tady nechával, ale klidně se pro ni stav....
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Nene, rikal jsem ti ze je v pohode a ze jsem koupil jinou pro jistotu a kdyz jsem ji vymenil tak to bylo bezezmeny, ale uz se mi to nechtelo menit zpatky a nakonec jsem ji nechal u tebe. ale zkusim zas promerit tu co mam jeste. Jediny co mi tady nikdo nedokazal zmerit je ten tlak paliva... byl jsem ve 3 servisech a vsude mi rekli, ze nemaj merak nebo tu T spojku a ze si mam radsi zajet na poradnou diag.:-/
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Mmm možná to čerpadlo, s tím vejfukem.. spíš ho musím taky přetěsnit protože mám zřejmě prasklý těsnění na první přírubě před lambdou a možná i u svodů, vše mám už nakoupené ta uvidím no..=/
Ještě mě napadá, že jsem v technických dotazech četl, že někomu na 6ti válci utíná přívod paliva ve vysokých otáčkách snímač kliky a když jsem měl venku ten svůj, tak vypadá nějak pomláceně, jak kdyby dostal ránu kladivem, nemůže to dělat i ten? Jinak když jsem měl auto připojený na carsoftu, tak mi to nenašlo žádnou závadu na motoru=/
Ještě mě napadá, že jsem v technických dotazech četl, že někomu na 6ti válci utíná přívod paliva ve vysokých otáčkách snímač kliky a když jsem měl venku ten svůj, tak vypadá nějak pomláceně, jak kdyby dostal ránu kladivem, nemůže to dělat i ten? Jinak když jsem měl auto připojený na carsoftu, tak mi to nenašlo žádnou závadu na motoru=/