icecold píše:jo já bych taky radší B6, ale tam už je právě o hodně jiná cenovka
To už rovnou B8 sprint... 1 přední stojí cca 3600,- tzn 7200 za oba a zadek 2500,- za kus, tzn 5 za oba... to máš dohromady 12200,- ale zase máš z toho auta motokáru a vyxdrží ten podvozek strašně dlouho. Kámoš má Bilstein B8 sprint v kombinaci s pružinama H&R na BMW E34 Touring a jezdí s tím už 4 roky jako prase a podvozek neteče a chová se jak novej
tady na klubu mě stál podvozek na e36 323i
Tlumiče B8
přední 35-044024 / 35-044031 L/P cena 3.482,- / zadní 24-027250 cena 2.448,-
Uložení BILSTEIN př. 08032 742,- zad. 01967 298,-
kdybych si teď mohl vybrat znovu, koupim si stavitelnej ta technix
jakto, jsi nespokojenej?? Já do toho B8 Sprint chtěl jít, ale nakonec jsem si řekl, že to nemá cenu, když chci prodat auto...
spokojenej bych byl kdyby byl za tu cenu i štelovatelnej, ale teď bych šel cestou každý rok po zimě nový, ale levnější podvozek TA nebo JOM když stojí co pořádná páteční kalba
trochu oživým toto téma.. mam na svém touru e36 325tds tento podvozek http://www.racing-tuning-shop.cz/Detail ... 9409/32871 a zadní tlumič mi vytekl, můžete mi prosím někdo poradit jakou náhradu tam dát? Už s tím jezdím delší dobu jelikož, když jsem hledal na netu, tak se to samostatně sehnat nedá.. asi.. Podvozek už byl namontován když jsem auto dovezl.. Díky za info a za rady!
Podle mě by na tomhle podvozku měli být shodné tlumiče s B8, alespoň podle popisu podvozku. Uplně jiný tlumiče by myslim měli být jen u B16 podvizku.
Určitě bych si to ale být tebou ověřil u výrobce.
paveld píše:Podle mě by na tomhle podvozku měli být shodné tlumiče s B8, alespoň podle popisu podvozku. Uplně jiný tlumiče by myslim měli být jen u B16 podvizku. Určitě bych si to ale být tebou ověřil u výrobce.
děkuji za info, to samé jsem si myslel taky! Takže se mi to potvrdilo, ale jak říkáš, jistější bude si to ověřit.. díky jen mě zaráží, že vydržel 24tis..km.. to mi příjde dost málo na bilsteiny..
Někde jsem tu četl, že na e36 zadní tlumiče obecně odcházejí častěj. Moje B8 už mám podezření že taky budou na výměnu, mají najeto 80tis. Ale čekal jsem že vydrží trochu víc...
.. a vypadá to tak, že čtvrtou sezonu jsou KYB zadní tlumiče na 48% a 56% a přední na 22% a 25% účinnosti, ve prospěch levé strany asi jaxe vymetajou kanály a díry atd.
Nové bývají na hodnotách 65-75%. Jako problematickej tlumič na výměnu se bere účinnost pod 20% tlumit vibrace.
Čili zadní jsou asi OK, ve předu to přičítám těžšímu R6 2,5l motoru. V létě vesměs na sedmnáctkách, podvozek M-tech