No měl jsem tehdy ještě v mazdě modré rádio co docela zářilo a když jsem jel v noci kde nebylo pouliční osvětlení tak jsem si přes něj něco musel dávat protože jaksi sem měl rudý oči jak kdybych čuměl hodinu do stroboskopu. A to to rádio nebylo namířený směrem k řidiči...jako u BáWa
Hledal jsem celý den, aby se v tom prase vyznalo, a jedinné téma co má nějaký smysl je tohle Pokud jsou světlovody oranžové (což nevím, rozebané to nemám - zatím tedy), chtělo by to vyměnit i je.
Světlovody nejsou oranžový, ale pod číslama např u manuální klimy nebo pod číselníkama budíků jsou oranžový plastový fólie. Já když to měl v ruce tak mi přišlo docela nereálný se tam bez sundání rafiček u budíků dostat. A pak je kalibruj z5
buď koupit jiný budíky, nebo dát polepy či ty plasmovky, já mám v autě taky neco tuzér modrýho, chtel bych to dát pryč ale je to tam nák nalepený takže kdybych to strhl podtím to bude humus, a prachy za budíky se mi dávat nechce tak stím žiju, navíc je mám stlumitelný takže je to vpohodě
kámoš si sehnal E36 která měla naštěstí budíky ještě orandž ale vše ostatní (osvětlení) strop všechno modré a mužu říct za tohle bych se u BMW styděl, bylo mi trapně otevřít dveře jak se to pak rozsvítilo.. mimochodem i podsvícení tlačítek oken bylo modré, až nato že to bylo tak příšerně zbastlené že to svítilo jen napůl, bodově a ještě to podivně problikávalo (přitom okna stejně nestahovaly).. mě se dostat ten člověk co to bastlil pod ruku tak bych ho asi musel pověsit za vajca..
já to neřeším, když už to tam je tak to ještě vydrží, na to auto zatím nejezdí řeším raději důležitější věci btw když už se to řeší, jak je řešený podsvícení ovladačů oken a čudlů výhřevu sedaček, mám právě auto po takovýmhle individuu a je to daný do modrý, neony sem vyházel dávno a taky se toho chci postupně zbavit