cus,tak jsem tu zas,potreboval bych co mam presne objednat viz obrazek,mlati to do auta,je to zvuk jak kdyz je vytrzene ulozeni tlumice.Je to vzadu.dekuju.Muzete hodit i nejakej odkaz na dil.dekuju
dekuju,akorat jsem se dival pod auto a na ty jedny starne je to pekne uprostred a na ty druhy co je uplne KO tak je to uplne na kastly,to se pak nejak vyrovna?a jeste dotaz,zvladnu to vymenit sam?tak uz jsem to objednal,snad to je tedy ono.dekuju
obejdnej oba dva je to lepší, no chce to kladívko majzlík na vymlácení toho čepu , a ty nový dej do mrazáku oni se trochu stáhnou a pak jdou kladívkem naklepat lépe , jinak je to práce na pytel kdyz nemáš nástroj na vylisování
Takhle jak to je na fotkách to mlátit musí, taky se mi to stalo a mlátilo to. Kdybys koupil powerflex nebo strongflex, tak krom toho že vydrží dýl je tam nasadíš uplně v klidu rukou.
btw objednávej pouze kvalitní to jest lemforder nebo ty strongflexy, osobni skušenost nemám ale lidi je chválí(lemforder mám na autě a spokojenost)
úplně vklidu to vymlátíš ven, většinou bývaj prasklý nebo rozsypaný, případně stačí navrtat pr děr do gumy pak dostat kus ven protáhnout pilku naříznout vyklepnout a dát nový siláč, no kladivem nevím jak bych to tam rval , bez toho abych sundal celý rameno, což se mi nechtělo, tak sem použil co bylo po ruce , šroub matice dva šroubováky starej diamanták z flexy, a kus železa s dírou a narval sem to tam viz foto(ještě tam enbyl celej)http://shade741.rajce.idnes.cz/udelatko#stelovak.jpg
ted jsem to zkousel stolarskejma stahovakama a konci to tak ze jedu do prace skutrem dal jsem zatim ty silentbloky do mrazaku(neva ze tam budou az do rana?neva ze tam budo v tom mrazaku tak 14hodin?nez se vratim z prace.diky
delam to teda na aute,mam ted pujcenej stahovak tak to rano zkusim,nemam tak dlouhej sroub,jinak bych to zkusil podle toho tvyho udelatka,jeste jsem natrh gumovou hadičku od brzd,ale netece,vymenit ju musim(radsi)
stahovaky na prd,nakonec jsem vyrobil ten sroub a 2 matky ale i tak to byl porod,ale da se to delat na aute,jeste druha strana,tu az jindy az bude vic casu,hlavne ze to uz nemlati,dekuju moc za rady
zitra se vrehnu na tu druhou stranu,sroubovicu uz mam tak snad ted to pujde v poho,ale snad jo kdyz uz vim jak na to a to diky shade741 ale i diky ostatnim diky za rady
tak zase jedna komplikace,utrhl jsem jeden sroub nevite nekdo jestli se tam da dostat nejak zvrchu,jestli to je na princip sroubovani do navarene matky nebo to musim odvrtat?diky
který? ten co drží klec siláče ramene v kastli? jinak lze navrtat a posléze použít takový vyndavače zatrhnutých šroubů, je to takový jakoby konusový šnek co se pak zakousne do vyvrtané díry v šroubu
já tam zalomil 2 a odvrtat je je úžasná práce vytahováky nepomáhaj prasknou taky takže odvrtat co největším vrtákem je možno abys nebral už závit (samozřejmě začít menšímy) a pak si koupit závitník
Ano jenomže když ten šroub nejde povolit ne protože je hodně utažený ale je tam přirezlý. Tak ti utahovák asi nepomůže, ale za pokus to stojí pokud je může sehnat a ne je kupovat (nejsou levné) Jinak vytahováky praskaj jak nic i když jsi něžný a snažíš se.