někdo kdo bojoval v domácích podmínkách se silentblokem na předních ramenech u e36? tu gumu jsem vypálil a na rameni mi zůstal jen ten kovový střed, půjde to říznout pilkou na kov? podobně by snad mohl jít ten vnější kovový kroužek v tom oku..
Dolů ti to nejde? To se těš až je tam budeš dávat ty nové Já opravdu doporučuji sundat celé rameno a dělat to ve svěráku protože až tam budeš dávat ty nové tak se z toho o....... budeš si na to muset dělat všelijaké přípravky.
Já měl ramena sundaný a normálně jsem to ve svěráku sundal. Z oka jsem silentblok vybouchal přes kroužek kladivem a zpátky jsem to lisoval svěrákem. Oko i s novým silentem jsem natlačil na rameno rukou
nový si dej na chvilku do mrazáku on se stáhne potom ho tam v pohode dáš s malou pomocí kladívka, jinak vyndávat na nápravě taky jde , strý co nejvíce zdeformovat pomocí třeba majzlíku a kladiva a za chvilku je venku prace cca na 15min
Osobně jsem z tama vyřezal taky tu gumu a na ten železný kroužek jsem navařil housenku, aby se stáhnul, nechal schládnout a potom už šel vylisovat v pohodě.