Ahoj chci se zeptat v kolika km se vám začala trhat v tomhle místě sedačka. Je mi jasný že se to hodně liší ale tak snad na 100tis km se to určit dá? kupuju coupe a těm km něvěřim ani náhodou. Tak ybch to tímhle způsobem chtěl ověřit aspoň hodně zhruba.
Díky moc
Přílohy
51795b2efd5120f755c10000.jpg (78.55 KiB) Zobrazeno 1426 x
Kůže ty klidně praskne po 50 000km. Záleží, jestli byla impregnována a čím čištěná. Voda ji vadí, slunce ji vadí, dokonce i to, že v ní sedíš ji nedělá dobře. Když k tomu přidáš nulovou impregnaci, tak tuhá niť švu tu kůži přeřízne jako prd....kůže potřebuje péči
Volant potřebuje taky péči. Je úplně jedno jestli má auto 500 000km. Základ je si projít celé auto a usoudit, jak se o něj předchozí majitele starali. Když o něj pečuješ, pak se ty odvděčí mnohými a mnohými kilometry nekončící zábavy
Kiláky neřeš. Jinak v tom bazaru sem párkrát byl a pokaždý docela hnus ty auta... Ale za ty prachy asi nečekáš voňavku... Neříkám, že musíš nutně chtít třílitra, ale ty benzínový 4vály sou na píču, třeba 323 je docela dobrá volba.
hmm nejsem potěšenej ale myslim že ty prachy do toho narvu at stojí 100 nebo 150 litrů ne? si myslím že to bylo bouraný jen aby to nebylo splátaný s 3 aut. nebydlíte někdo za rohem? že by jste se mi nato zašli mrknout já ten roh mam 250km
Foto: to je o orezlí nebo práh na šrot? něco podobnýho se mi stalo na koktě když jsem jí poslal do škarpy
Přílohy
517a1f704003e322b2940000.jpg (76.65 KiB) Zobrazeno 1389 x
hybrid píše:hmm nejsem potěšenej ale myslim že ty prachy do toho narvu at stojí 100 nebo 150 litrů ne? si myslím že to bylo bouraný jen aby to nebylo splátaný s 3 aut. nebydlíte někdo za rohem? že by jste se mi nato zašli mrknout já ten roh mam 250km
Je pravda, že jsou to starý mrdky, takže nasypeš v každým případě. Je potřeba koupit něco v rozumným poměru stavu, výbavy a ceny. Což tohle asi není, protože 4vál a interiér je hnusnej už z fotek.
Mezi náma, kdybych měl na auto kilo, tak vemu něco sice vobyč, ale slušnýho a né vylítanou prémiovku do který pravděpodobně nasereš nesmyslný prachy...