Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Plechový zvuk při přejíždění nerovností
-
Zdravím všechny nadšence.
Mám problém když přejíždím přes hrboly a nerovnosti tak slyším od levého předního kola plechový zvuk jako když bych jezdil paleťákem přes kamínky.
Včera byla dělaná kompletní přední náprava kromě tlumičů které jsou tam necelých půl roku a podle mechanika jsou v pořádku. Už mě nic nenapadá nemáte někdo zkušenost nebo teorii co to muže dělat ?
Jedná se o BMW e36 316i Compack r.v 95 75kw
Díky
Mám problém když přejíždím přes hrboly a nerovnosti tak slyším od levého předního kola plechový zvuk jako když bych jezdil paleťákem přes kamínky.
Včera byla dělaná kompletní přední náprava kromě tlumičů které jsou tam necelých půl roku a podle mechanika jsou v pořádku. Už mě nic nenapadá nemáte někdo zkušenost nebo teorii co to muže dělat ?
Jedná se o BMW e36 316i Compack r.v 95 75kw
Díky
-
Já pokud mám zavřený okýnka tak uvnitř nic neslyšim jen když mám otevřený okno.Brzdy jsou kontrolovaný a v pořádku sem mu právě říkal když mi dělal tu nápravu aby se podíval i na brzdy.. S výfukem pokud začnu třást tak nic pěkně pruží a o nic netluče.. Dnes mi říkal známej ať kouknu jestli nemám povolenej tlumič pod kapotou že už se stim jednou setkal a nebo ložisko na tlumiči umřelo ale zase při zatáčení nic nejde slyšet ani praskání nic jen posilovač jak se snaží.. Skusim ještě jestli to bude dělat při brždění ale dneska jsem se ktomu vůbec nedostal pokud vás něco ještě napadne dejte vědět budu rád za cokoli .. zatim moc díky
-