myslim ze na 4valec ti pojde kludne aj zo 6valca....ja mam tusim zo 6valca a v dise sa mi ho podarilo prekopat na 4valec ale na tempomate nieje nic zloziteho kontroluje len otacky motora a rychlost a nieje prepojeny s dalsimi inymi jednotkami cize urcite ti to pojde aj zo 6valca
servo motorcek, bowden, riadiacu jednotku, spinac na spojku, kablovacku a packu ja som to kupoval vsetko po castiach lebo malo kto predava komplet za dobru cenu, vacsinou to je celkom drahe...ale daj so pozor na e36 boli dva druhy, starsi a novsi
asi v 94...ale v podstate to je jedno ci pouzijes novy alebo stary len vsetky jeho sucasti musia byt bud zo stareho alebo noveho...zmiesanim to nepojde
ale preistotu si kukni kde je umiestnena klapka na plyn - kde pojde bowden...ja mam motor M43 a tam je klapka rovnako ci je to rok 93 alebo 98...ale nahoda je blbec a moze to byt inac a bowden z noveho na stary alebo naopak sa neda dat
No pokud si to pamatuju dobre, tak na ty klapce, kam je prichycenej lanko plynu je misto jeste na jedno lanko, ale kdyby nebylo, tak ak to vyresit? Jinou skrtici klapku?
budu taky dodělávat tempomat do e36. Mám stažený obrázek se schématem zapojení jen bych se chtěl zeptat jestli je nutné zapojovat i kabel ke snímaní otáčkoměru?
jo tempomat sleduje aj otacky aj rychlost ked mas zaradeny neutral a stlacis tempomatu aby si obnovil rychlost tak otacky vybehnu cca na 2000tis a potom zisti ze rychlost nestupa a otacky ano tak sa vypne, odskusane na compacte