Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

prosim pomoc

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
patrikszlaur

#1 Příspěvek od patrikszlaur »

zdarec chlapi mam na vas jednu prozbu či by ste mi nemohli poradit s kolisanim otaček lambdu mam novou regulaator vyčištěny vaha nevim kdyš ji odpojim tak to nic neděla ale znamy co ji prodaval řikal že byla měřena a je dobra motor přetěsněny ja uš fakt nevim mam auto e36 2 litra ve vanosu hadice jsou dobre jinak uš nevim co bych řekl

auto děla toto
za studena jak se startne všecko oka motor běži jak ma kdyš se ale zahřeje o 2 stupnu je problem otačky kolisaji tak že auto uš skoro chcipa a vyhoupnouse na 1000 a pak zas chcipa nemuže ho jak bz ustali někdz to běši tak 2 minutz dobre kdyš se nepřidava plyn kdyš mu ho přidam malo tak to tak o 300 otaček tak dobre ale jak mile mu dupnu aspon vic jak 1000 yas se yhoupne aš dolu a pak kolisa stalo se mi někdy že sem mu přidal plyn a pak pomalu spouštěl a zas držel
kdyš sem mu vyndal volnověžnz regulator tak to bylo ganc na hovno takže ten jede a jde taky slyšet jak škrti vzduch porad tě prosim

Změň si název topicu na výstižnější :!:
aigo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od aigo »

muze to byt i cidlo polohy kliky nebo vacky zkus diagnostiku
motokarista

#3 Příspěvek od motokarista »

Tipl bych to na teplotni cidlo nebo vahu
patrikszlaur

#4 Příspěvek od patrikszlaur »

čidlo kliky by to nemnělo byt e nove a čidlo vačky myslim si taky ne to by dělalo i zastudena
patrikszlaur

#5 Příspěvek od patrikszlaur »

tak pravě jsem yjistil že mam teda špatnou tu vahu vzduchu muže to byt tim ??,
motokarista

#6 Příspěvek od motokarista »

patrikszlaur píše:tak pravě jsem yjistil že mam teda špatnou tu vahu vzduchu muže to byt tim ??,

Muze a pravdepodobne i bude
Odpovědět