Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E36 centrální zamykání blbne!!!

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
carda111

#1 Příspěvek od carda111 »

Zdravím, mám problém u e36 rv.94. Když chci zamknout dveře tak je to zamnkne, zase hned odemkne a hned zase zamkne a hned odemnkne. A při tom jsme si všiml že se dveře u spolujezdce zamknou a zůstanou zamklé. A nebo se stane že se zamkne kufr a nejde otevřít a to samé i se zamykáním nádrže. Stalo se mi to včera večer když jsem dojel domů. A k tomu všemu se mi posralo i stahování okna spolujezdce. Ty bílé plasty které jezdí v kolejničce praskly... Tak budu rád když mi někdo dá jakou koliv radu jak bych mohl problém vyřešit. Jelikož jsem auto koupil minulý týden, tak jse v něm moc nevyznám. :evil:
JardaF

#2 Příspěvek od JardaF »

Plasty koupíš třeba na http://www.mjauto.cz s tím centrálem Ti moc neporadím mě blbne taky u spolujezdce.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

S tím centrálem se to tu řešilo a prý je problém ve zlomených drátech v husích krkách u zadních pátých dvěří (nejčastěji). Takže se zkus prolézt dráty od zámků a ták no
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od xSAFA »

Bílé jezdce klidně kup i v BMW, pokud máš někde poblíž, není to drahé.

Ohledně centrálu buď ty dráty jak píše kolega a nebo možná i spínač v zámku dveří řidiče, může blbnout a zahlásit otevřené dveře.
Odpovědět