Ahoj, mám jen takový dotaz. Čím upevňujete ty 3 šroubečky, kterými drží hlavice páky? Dával jsem na každý z nich barvu, ale i tak se to po čase uvolnilo. A nechci tam kapat lepidlo, to už bych asi nikdy neoddělal. Díky
xander8387 píše:Ahoj, mám jen takový dotaz. Čím upevňujete ty 3 šroubečky, kterými drží hlavice páky? Dával jsem na každý z nich barvu, ale i tak se to po čase uvolnilo. A nechci tam kapat lepidlo, to už bych asi nikdy neoddělal. Díky
z tehle pseudotuning radicek na 3 zavitky chciju
kup treba tuhle... obyc neorigo, ale bude aspon drzet na tom "H" jako origo...
xander8387 píše:Ahoj, mám jen takový dotaz. Čím upevňujete ty 3 šroubečky, kterými drží hlavice páky? Dával jsem na každý z nich barvu, ale i tak se to po čase uvolnilo. A nechci tam kapat lepidlo, to už bych asi nikdy neoddělal. Díky
Tuhle mam a spokojenost:) na tri mini cerviky sem mel v primere, dotahovani bylo vzdycky na dva dny, dost pomohlo omotat tycku papirovou izolackou tak aby se ta hlavice pokud mozno vubec nehybala, poradne dotahnout a zakapnout cernym lakem na nehty.. a kdyz za to pak poradne skubnes tak to stejne vpohode sundas:)
U e36 urcite sroubek zvrchu neni a vzhledem k tomu jak dou ty radicky prehazovat tak mozna az u F modelu, starsi bmw maji vsechny narazeci, bavim se o manualu, automat netusim jak to ma udelany:)