Zdravím, nesetkal se s tím někdo? Nejde mi 1 zadní mlhovka, ale žárovka je dobrá. Moc nevím od čeho se odrazit. Když prohodím kabely (jako že vyměním celé to světlo) tak to nejde furt od jednoho kabelu.
Díky moc.
A jak na E36? taky mi svítí jen levá a taky mě napadlo, jeslti to tak není správně, ale dost lidí tady v diskuzi mě utrvrzovalo, že mají svítit obě
Na e36 určitě má svítit jen jedna. Nicméně v některých zemích (jednu dobu to byla myslím i ČR) jsou předepsané obě, takže ona tam je jakási "příprava". Je tam někdy patice, někdy místo na patici, apod...
Jedna je podle mě logičtější, ono když na nějakém autě (typicky třeba Felicie) svítí obě zadní mlhovky, tak přes to pomalu nejde vidět, že auto brzdí - brzdová světla téměř "nepřesvítí" šajn z mlhovek.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
U me e36 sviti zadni mlhovky jak v levem, tak i pravem svetle.(druhe vlakno obrysovych svetel) Brzdova svetla maji vlastni zarovky a sviti vnitrek svetel (blize k spz). Sviti dobre a prehledne. Ale nejsou origo. Tak jestli to neni tim.
U me e36 sviti zadni mlhovky jak v levem, tak i pravem svetle.(druhe vlakno obrysovych svetel) Brzdova svetla maji vlastni zarovky a sviti vnitrek svetel (blize k spz). Sviti dobre a prehledne. Ale nejsou origo. Tak jestli to neni tim.
MotoMoto píše:U me e36 sviti zadni mlhovky jak v levem, tak i pravem svetle.(druhe vlakno obrysovych svetel) Brzdova svetla maji vlastni zarovky a sviti vnitrek svetel (blize k spz). Sviti dobre a prehledne. Ale nejsou origo. Tak jestli to neni tim.
Mel sem na aute (e36 sedan) svetla depo, ted tam mam origo svetla a pravy svetlo mlhovku zapojenou nema. Pokud si to pamatuju spravne tak v konektoru na svetle chybi pro mlhovku pin
Ještě jednou podotýkám, že tyhle nový modely neznám. Nicméně, u e46 mi to signalizuje třeba problém na levý zadní lampě, ale neřekne mi to konkrétní žárovku.
Jak už bylo několikrát zmíněno, může bejt načatá některá žárovka, nebo ňákej modul.