Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hudba do e36 coupé
Johnys píše:fabledwarrior píše:Prosím vás, jak sundám u kupé vnitřní lištu u dveří? Myslím tu která zakrývá okraj koberce. Nechci to urvat:D
Tahej ji směrem dovnitř auta, ne nahoru. Drží to na plastových cvočcích.
NE! probůh vůbec ji netahej dovnitř auta. Kolíčky drží v karosérií o dost pevněji, než v liště. Já si teď přesně nevzpomenu, ale musí se táhnout tuším po směru jízdy...zatáhnout o pár cm. Vysune se z těch kolíčků a máš ji v ruce. Jde to dost blbě, ale rozhodně se ji nesnaž páčit dovnitř ve směru do interiéru...to je zaručeně urveš....i zkušení potřebuje grif, aby je nezk*vil
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Tak konečně hotovo!:D Jen upřesním jak na ty prahy uvnitř:D Ono stím šoupat totiž nejde:D Nejdřív musíte sundat opěrku nohy (kryt reproduktorů), potom by to chtělo rovnou sundat zadní boční tapec, potom tam vzadu uvidíte konec té prahové lišty za ten vezmete (jen za ten konec) a zaberete nahoru, z takové vidličky vyjede špunt na té liště a hle, celej práh jde posunout dopředu a vyndat:D Montáž je samozřejmě přesně opačná:D
Ještě kdo by nevěděl jak odhrnout koberec jako já:D Ten koberec je přidělanej takovýma cvočkama, který nepáčíme ven celý, ale šroubovákem vysuneme ze cvočku jeho hlavičku a cvoček vypadne sám:D
Pokud instalujete sub na 4válci, tak budete mít pravděpodobně přechod do kabiny stejně jako já zadělanej. Nevím jak u ostatních ročníků, ale u mě 5/93 tam není gumová přechodka, ale jen kruhový výřez, který ale není proražený. Já jsem si blb zapomněl vrtačku, tak jsem vzal kus trubky a kladivo, stačilo pár ran a průchodka vylítla bez poškození čehokoli jinýho, pak je potřeba sehnat nějakou gumovou přechodku tedy.
Ještě kdo by nevěděl jak odhrnout koberec jako já:D Ten koberec je přidělanej takovýma cvočkama, který nepáčíme ven celý, ale šroubovákem vysuneme ze cvočku jeho hlavičku a cvoček vypadne sám:D
Pokud instalujete sub na 4válci, tak budete mít pravděpodobně přechod do kabiny stejně jako já zadělanej. Nevím jak u ostatních ročníků, ale u mě 5/93 tam není gumová přechodka, ale jen kruhový výřez, který ale není proražený. Já jsem si blb zapomněl vrtačku, tak jsem vzal kus trubky a kladivo, stačilo pár ran a průchodka vylítla bez poškození čehokoli jinýho, pak je potřeba sehnat nějakou gumovou přechodku tedy.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Jinak jsem zjistil tedy, že mám KO i zadní tapce:D Jsem sundal zadní boční opěrku a chtěl jsem se podívat škvírkou kde jsou ty příchytky co ho držej no a jak jsem ho prstem trošku odchlípl, tak mi celej vypadl:D Oni totiž ty příchytky jsou zacvakaný i s kusem toho tapce v karosérii, ale tapec se od toho odlepil... na obou stranách:D
Cus chlapi...mám dotaz tady na vás zvukaře.. Chtěl bych polepšit repráky v mojím kupátku E36, ptž moje moc nebasujou. Na ahifi sem našel ovaly JBL GT6-69, který mi i doporučili. Chtěl bych se zeptat jestli tyhle repráky někdo má a s jakým výsledkem...?? Popřípadě co byste mi doporučili..?? Rádio mám Pioneer mvh-1400ub A ještě mě zajímá jestli jste někdo měnil repro ve dveřích? A za jaký.??
Dejkenc....
Dejkenc....
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Caues, na ty jbl se vyprdni a ber
http://www.ahifi.cz/reproduktory-rainbow-sl-6x9.html
dopredu je lepsi vzit i ty stredobasy co jsou pod nohama a nejlepsi co docela levne sezenes jsou Gladen M130. Vem k tomu i trochu tlumiciho matrose STP Silver a tu diru u nohou jesye vytlum. Ale lepsi je k tomu jeste sub, ja si koupil za 1500 kete Fli active 12. Je malej, skladnej, aktivni a na normalni poslech uplne dostacujici. Jeste bych vymenil kabelaz, ta co tam je naprosto na hovno.
http://www.ahifi.cz/reproduktory-rainbow-sl-6x9.html
dopredu je lepsi vzit i ty stredobasy co jsou pod nohama a nejlepsi co docela levne sezenes jsou Gladen M130. Vem k tomu i trochu tlumiciho matrose STP Silver a tu diru u nohou jesye vytlum. Ale lepsi je k tomu jeste sub, ja si koupil za 1500 kete Fli active 12. Je malej, skladnej, aktivni a na normalni poslech uplne dostacujici. Jeste bych vymenil kabelaz, ta co tam je naprosto na hovno.
paveld píše:Je to Alpine CDA-117Ri. Jinak jsem našel u nich na stránkách zajímavou věc o které jsem vubec nevěděl - zadám tam parametry audia v autě včetně vzdáleností repro a tak a vypíše mi to, co mám jak přesně nastavit:
http://soundsetting.alpine.com/eu/top/?l=en&m=CDA-117Ri
tohle je hustý, to jsem ani nevěděl že se na alpinách dá nastavit, to hned budu muset pokoumat a zvuk si pěkně poladit

mám toto rejdijou - alpine cda 9884r
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Čaute:D Tak zase řeším hudbu:D rozhodl jsem se pro instalaci repro od Gladen a rovnou bych chtěl vyměnit ty tenoulinkaté kabílky za pořádné:D Jak je dostnu dozadu je mi jasné, ale nevím, jak je dostanu do dveří:D Nedělal jste to někdo? Napadlo mě jen si kabel přivázat za nějakej drát a prostrčit to tam:D Díky za každej tip:D
-
fabledwarrior
- Člen Klubu