Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Hudba do e36 coupé

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Johnys

#101 Příspěvek od Johnys »

Já mám teď na prodej autorádio Kenwood na CD s mp3 a AUX a USB vstupem. Vzadu Cinch výstup na zesilovač.
Johnys

#102 Příspěvek od Johnys »

fabledwarrior píše:Prosím vás, jak sundám u kupé vnitřní lištu u dveří? Myslím tu která zakrývá okraj koberce. Nechci to urvat:D

Tahej ji směrem dovnitř auta, ne nahoru. Drží to na plastových cvočcích.
Jamall

#103 Příspěvek od Jamall »

Johnys píše:
fabledwarrior píše:Prosím vás, jak sundám u kupé vnitřní lištu u dveří? Myslím tu která zakrývá okraj koberce. Nechci to urvat:D

Tahej ji směrem dovnitř auta, ne nahoru. Drží to na plastových cvočcích.

NE! probůh vůbec ji netahej dovnitř auta. Kolíčky drží v karosérií o dost pevněji, než v liště. Já si teď přesně nevzpomenu, ale musí se táhnout tuším po směru jízdy...zatáhnout o pár cm. Vysune se z těch kolíčků a máš ji v ruce. Jde to dost blbě, ale rozhodně se ji nesnaž páčit dovnitř ve směru do interiéru...to je zaručeně urveš....i zkušení potřebuje grif, aby je nezk*vil
Itchy
Kontaktovat uživatele:

#104 Příspěvek od Itchy »

Ja sem pritom nektery kolicek myslim urval nez sme prisly na to ze se to ma posunou smerem do predu. Ty kolicky sou naluple v karoserii. A v te liste je takova kapsicka do ktere se to nasune z jedne strany.
Johnys

#105 Příspěvek od Johnys »

Máte pravdu, byl jsem se na tu lištu podívat a fakt tahat po směru jízdy :oops:
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#106 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Díky:D Na edný straně mi šla celkem dobře, tam jsem zjistil, že některý ty hajzlíci na tý liště jsou vylámaný, tak to asi měl někdo dole, ale na druhý straně stím ani nehnu=/:D
Itchy
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Itchy »

nezpomen jeste vylupnout ten co drzi koberec zadni tapec a tu spodni listu... jak kdby v rohu dveri vzadu dole... ten to myslim drzi taky aby snim slo pohnout dopredu :-)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#108 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Aaaa tak tam by mohla byt zrada:-D diky za radu, zitra to zkouknu.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#109 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Tak konečně hotovo!:D Jen upřesním jak na ty prahy uvnitř:D Ono stím šoupat totiž nejde:D Nejdřív musíte sundat opěrku nohy (kryt reproduktorů), potom by to chtělo rovnou sundat zadní boční tapec, potom tam vzadu uvidíte konec té prahové lišty za ten vezmete (jen za ten konec) a zaberete nahoru, z takové vidličky vyjede špunt na té liště a hle, celej práh jde posunout dopředu a vyndat:D Montáž je samozřejmě přesně opačná:D

Ještě kdo by nevěděl jak odhrnout koberec jako já:D Ten koberec je přidělanej takovýma cvočkama, který nepáčíme ven celý, ale šroubovákem vysuneme ze cvočku jeho hlavičku a cvoček vypadne sám:D

Pokud instalujete sub na 4válci, tak budete mít pravděpodobně přechod do kabiny stejně jako já zadělanej. Nevím jak u ostatních ročníků, ale u mě 5/93 tam není gumová přechodka, ale jen kruhový výřez, který ale není proražený. Já jsem si blb zapomněl vrtačku, tak jsem vzal kus trubky a kladivo, stačilo pár ran a průchodka vylítla bez poškození čehokoli jinýho, pak je potřeba sehnat nějakou gumovou přechodku tedy.
Itchy
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od Itchy »

jo to je presnejsi.. na ten kryt repraku ve predu sem zapomel :D. Ja tma tu pruchdoku z gumy mel (7/95) v prostred sem ten kus gumy vyrypal sidlem a kablik tam padl v pohode. Jinak no problem. Az na ty listy.
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#111 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Jinak jsem zjistil tedy, že mám KO i zadní tapce:D Jsem sundal zadní boční opěrku a chtěl jsem se podívat škvírkou kde jsou ty příchytky co ho držej no a jak jsem ho prstem trošku odchlípl, tak mi celej vypadl:D Oni totiž ty příchytky jsou zacvakaný i s kusem toho tapce v karosérii, ale tapec se od toho odlepil... na obou stranách:D
Itchy
Kontaktovat uživatele:

#112 Příspěvek od Itchy »

Ja jsem tapece k tem plastovym prichytkam prilepil mamutem. Celkem to pak drzi. Kdyz za to nejak netahas
mitch17

#113 Příspěvek od mitch17 »

Cus chlapi...mám dotaz tady na vás zvukaře.. Chtěl bych polepšit repráky v mojím kupátku E36, ptž moje moc nebasujou. Na ahifi sem našel ovaly JBL GT6-69, který mi i doporučili. Chtěl bych se zeptat jestli tyhle repráky někdo má a s jakým výsledkem...?? Popřípadě co byste mi doporučili..?? Rádio mám Pioneer mvh-1400ub A ještě mě zajímá jestli jste někdo měnil repro ve dveřích? A za jaký.??
Dejkenc....
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#114 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Caues, na ty jbl se vyprdni a ber

http://www.ahifi.cz/reproduktory-rainbow-sl-6x9.html

dopredu je lepsi vzit i ty stredobasy co jsou pod nohama a nejlepsi co docela levne sezenes jsou Gladen M130. Vem k tomu i trochu tlumiciho matrose STP Silver a tu diru u nohou jesye vytlum. Ale lepsi je k tomu jeste sub, ja si koupil za 1500 kete Fli active 12. Je malej, skladnej, aktivni a na normalni poslech uplne dostacujici. Jeste bych vymenil kabelaz, ta co tam je naprosto na hovno.
gs500e

#115 Příspěvek od gs500e »

paveld píše:Je to Alpine CDA-117Ri. Jinak jsem našel u nich na stránkách zajímavou věc o které jsem vubec nevěděl - zadám tam parametry audia v autě včetně vzdáleností repro a tak a vypíše mi to, co mám jak přesně nastavit:
http://soundsetting.alpine.com/eu/top/?l=en&m=CDA-117Ri

tohle je hustý, to jsem ani nevěděl že se na alpinách dá nastavit, to hned budu muset pokoumat a zvuk si pěkně poladit :-)
mám toto rejdijou - alpine cda 9884r
paveld
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od paveld »

Já to pořád ještě nezkusil co to nastavení udělá, dík za připomenutí pohraju si s tim :-)
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#117 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Čaute:D Tak zase řeším hudbu:D rozhodl jsem se pro instalaci repro od Gladen a rovnou bych chtěl vyměnit ty tenoulinkaté kabílky za pořádné:D Jak je dostnu dozadu je mi jasné, ale nevím, jak je dostanu do dveří:D Nedělal jste to někdo? Napadlo mě jen si kabel přivázat za nějakej drát a prostrčit to tam:D Díky za každej tip:D
Skeci

#118 Příspěvek od Skeci »

Koukam GLADEN má úspěch...:-) Dobře děláš!!!
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#119 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Tak ty reference se nedaj přehlížet a je jasné, že to bude za něco stát, tak co bych to tam nedal, už mě ten otravnej zvuk z origo repráků unavuje:D
Skeci

#120 Příspěvek od Skeci »

Já jsem maximálně spokojen...
Odpovědět