Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E91 320D problem nestartuje

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
LaGrave

#1 Příspěvek od LaGrave »

Potrebuju radu nevim si rady. Asi tak před mesicem jsem nemohl nastartovat auto strcim klicek a nic ani neskytl musel jsme se dostat ze zahranici domu, takze jsem to pustil z kopce a nakopl pres dvojku. Pak zajel doma do servisu prisel a nastartoval jako nic kazdopadne cely rozebral a na nic neprisel. Ted asi po mesici se mi to stalo znova. prijdu strcim klic jen to zapiska, ale nenastartuje zadna kontrolka navic se nerosvitila vsechno sviti jak ma. servis auta mi nic nehlasi. Nechci jet zas do servisu, aby mi rekli, že to nic neni a ze chteji za praci sileny prachy. diagnostika taky nic nerika vse je v poradku. jen mi rekli nahodna porucha startovani. prosim o radu jestli se to nekomu uz taky stalo
Dracon

#2 Příspěvek od Dracon »

vybitej klíček?
matiz
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matiz »

A nehrabal se nekdo v CAS ? Zajimal by mne rok a najezd. Pri takovychto sw chybach bych nejdriv resil aktualizaci softu, pak az jakykoliv hardware. Pokud prijme tvuj klic a nenastartuje, tak ROZHODNE zapise chybu, na presny vyraz si ted nevzpomenu, ale je tam terminal 30G. Jedinny duvod proc by cas nechtela startovat je nejaky problem nebo neco v ni je pozmeneno. Pripadne mas vadne tlacitko. Pokud ti sem tam vynecha, cas nedostane prikaz ke startu a tudiz nestartuje.
Odpovědět