před týdnem jsem si koupil E90, je to originální US verze, dotahnuté přímo svým bývalým majitelem, který se vracel zpět do ČR z USA.
Má tady někdo v E90 7 logic? Zajímalo by mě, kde všude to má mít repráky atd., v kufru nalevo mám zesilovač a na rádiu mi jde 7 logic aktivovat a deaktivovat, nemá to iDrive a hraje to více než božsky. Jen jsme se doslechnul, že v "trojkách" to je absolutně nevídané ?
ja to mam si ce e91 a repraku by melo byt 13.v kazdych dveri po dvou celkem to 8repraku plus,basaky pod sedačkami u ridice a zpolujezce 2repraky ted dva ve strope v zadni casti vozidla a jeste jeden na palubce.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
a kde je to repro v palubce? to vubec nevim...jinak by to asi sedelo...4x repro v zadnim platu taky nevim. Tusim, ze sem tam videl 2, ale fakt sem se o to nezajimal, tak nebudu sirit bludy
..v zadním platu jsou 4 avšak je možné, že okem vidíš jen 2 "sítky" - ochrany repro, měly by tam být 2 x repro a 2 x výška...v palubovce je přímo uprostřed
edit z duvodu ze nebudu poskytovat pomerne zasadni informace tam, kde nemuzu mit ani dve ruzne věci v inzerci aniz by bylo nutne zaplatit za komercni inzerat.