Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
snižování auta
-
dobry den,chci se zeptat jak co nejlip a nejlevněji snížit kárku? kromě uřiznuti pružin mate nake zkusenosti? bavim se vo snižení tak 60mm vpředu vzadu možna by stačilo i 50 nebo 40 bavim se vo 36 sedan a coupe děkuju nebo naky levny varianty nechce se mě zrovna kupovat stavitelnej podvozek za dvacku diky
-
- Kontaktovat uživatele:
lol jak se tam nekolikrat zasekl
, já se těmhle "tunerům" musím smát. za mě nesnižovat, Naše silnice jsou na tom velice bídně a akorát si vytřeseš interiér a nadrtíš kotníky. e36 není ochcávka abys musel kvůli jízdním vlastnostem dávat auto tak nízko.Sama o sobě je už v sérii mnohem tvrdší než ostatní auta a na sportovní svezení bohatě stačí orig. mpacket(nevím jak moc je snížený - to by mohl někdo doplnit) který už tak mi přijde na naše silnice na pováženou.Pokud ti jde jen o vzhled při tom snížení co bys rád je asi jedno co tam dáš za tlumič
Každopádně ale porsche z toho neuděláš furt to bude jen e36 kurevsky nízko nad zemí

Thomeeno23 píše: já se těmhle "tunerům" musím smát. za mě nesnižovat, Naše silnice jsou na tom velice bídně a akorát si vytřeseš interiér a nadrtíš kotníky
co s tímhle všichni máte?

-
- Kontaktovat uživatele:
No to s tím tunerem bylo myšleno na toho maníka na videu.... To je podle mně extrém zaseknout se na retardéru. Každopádně záleží kde jezdíš, jestli jezdíš 90 procent dálnice (mimo D1) a okresky první třídy kde je nově položenej asfalt tak se to ještě dá, ale jak nedejbože sjedeš z hlavní 1.třídy je to většinou samá díra, hrbol nebo záplata, o některých městských částech nemluvě. takových cest je u nás 70 procent a dělá to divy i se sérií, natož s takovým snížením. a to nemluvím o mnoha kravských retardérech kde to mám i se sériovým mpacketem jen tak tak.u tohohle taky hodně záleží aby si dotyčný rozmyslel kde jezdí, ale nevěřím že někde v ČR je většina silnic hezká
-
- Kontaktovat uživatele:
Taky je pravda že my jsme zemědělský kraj
podle toho to tak vypadá a některé i hlavní tahy jsou na pytel opravené.Já hodně jezdím po okreskách 2. třídy kde ti chrastí kastlík ve dveřích které jsem lepil půl roku zpět.proto také můj názor na cesty je takový..už mám vytiplé místa kde vždycky zpomalím tak na 50 pomalu přejedu hrboly a jede se dál
ale někdy zas žasnu, cesta pro jedno auto a novej asfalt
každopádně já s originál Mpacketem škrtám při vjezdu do garáže
a to mám malinkatej nájezd z chodníku, nic hrozného a přejezd tady kousek ode mne to samé
takže v určitém ohledu můžu závidět