Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw e90 nastavení denních světel -diagnostikou
Cez INPA nenakodujes nic, lebo to na kodovanie nesluzi. NCS expert je na kodovanie. Ked chces aby svietili denne svetla na polohe 0, predpokladam ze svetelny senzor nemas (Poloha A)...V tom pripade popozeraj BC (alebo ak mas iDrive tak ten) ci tam nemas nastavenie denneho osvetlenia (podla mna by tam malo byt), ktore ked aktivujes malo by ti to svietit...Ak nechas svetla v polohe stretavacich svetiel, tak ti ostanu po vybrati kluca svietit?
lokasek píše:ahoj neporadí někdo jak nastavit denní světla na bmw e90 před facelift aby svítily na 0 , mám diagnostiku INPA verze 5.0
Necha vetsinou pro sebe, ale najdi si vlakno US-drl kde jsem napsal vsechny atributy ktere zmenit u FRM2 modulu. Jen se musis naucit jak pouzivat ncs expert. jednoduchy pdf navod se vali vsude na netu.
-
- Kontaktovat uživatele:
lidi neblbnete s USDRL, vcera jsem zas videl auto ktere to melo, to je fujtajxl humac, bylo mi te brambory lito. Fakt ze jo. Az prijde doba, vymenim vybojky a jestlize se vysviti paraboly jako ze az to bude mit 700 000 tak fakt nebudou super, tak se proste vymeni a hotovo...
Ja bych nemel to srdce svemu autu to udelat.
Ja bych nemel to srdce svemu autu to udelat.