Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 328i výfuk
Zdravím, mám na autě výfuk, který trhá hlavy a obrací stromy kořenama vzhůru. Vypadá to, že někdo vyříznul v tlumiči díru, vytahal tlumci prvky a zavařil.
Dá se s tím něco dělat?
Příp nechce někdo uřvaný výfuk za něco normálnějšího? Sousedi mě už nemají rádi (mám to doma 1 den).
Pasuje kdyžtak z 325i?
Nějaké řešení krom nového výfuku za 8k?
když se brzdí motorem tak krásně prská, střílí bublá. video jak zní tady:
http://www.youtube.com/watch?v=cZ0FJKxLEg4 (natáčel předchozí majitel)
Dá se s tím něco dělat?
Příp nechce někdo uřvaný výfuk za něco normálnějšího? Sousedi mě už nemají rádi (mám to doma 1 den).
Pasuje kdyžtak z 325i?
Nějaké řešení krom nového výfuku za 8k?
když se brzdí motorem tak krásně prská, střílí bublá. video jak zní tady:
http://www.youtube.com/watch?v=cZ0FJKxLEg4 (natáčel předchozí majitel)
záleží jestli ten vejfuk co tam je je origo nebo už nějakej bastl od svodů dozadu, nějaký znovuvycpání vejfuku asi nebude to pravý, takže buďto sehnat starší/ nový , nebo nějakej decentní "laďák" , z 325 bys tam zadní kus nacpat mohl dvouroura je to taky a příruby by mohly bejt stejný případně to zabere trosku času s úpravama.
Jinak původní majitel předvádí nádherné vytáčení ještě neprohřátého motoru, tak snad to nebyla denní praxe
Jinak původní majitel předvádí nádherné vytáčení ještě neprohřátého motoru, tak snad to nebyla denní praxe

Já vím no, taky jsem nad tím kroutil hlavou, ale on to auto měl od sefa, který to dotahl z nemec a ani neprihlasil jako kompenzaci místo peněz. mu to staálo chvíli na zahrade a parkrat s tím jel po vesnici, takže snad v poho. já to zkusím vyfotit, jestli to někdo pozná, je to moje první vrtulka.
Jo a jedná se o touring.
Jo a jedná se o touring.
-
- Kontaktovat uživatele:
S drnčícíma krytama katů jsem si užil své... 2x jsem byl nabodovat (po čase vždy zase upadlo), zkoušel jsem mezi to i něco nacpat ale nic co by je trvale umlčelo. Pak mi někdo poradil ať ty kryty rozloupnu a sundám, tak jsem tak učinil a byl klid. Auto tak jezdilo 4 roky a dál jezdí bez problému, izolaci teplota nijak nevadila...
K původnímu tématu, výfuk vypadá origo ale koncák bude asi vybastlen jak píšeš. Řešil bych sehnáním jetého origo výfuku. Novej originál je strašná pálka a sehnat kvalitní druhovýrobu na 2.8 je trošku problém... Případně naroubovat koncový díl z M3

K původnímu tématu, výfuk vypadá origo ale koncák bude asi vybastlen jak píšeš. Řešil bych sehnáním jetého origo výfuku. Novej originál je strašná pálka a sehnat kvalitní druhovýrobu na 2.8 je trošku problém... Případně naroubovat koncový díl z M3

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu