Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46: 330D (150kw)
Zdravim všechny, chci se zeptat. Při chcípnutí motoru je slyšet jakýsi rachot z motorového prostoru - chcípání motoru není "hladké" jak by asi mělo být. Nevíte někdo, co by mohlo být špatně, příp. někdo stejné zkušenosti?
Napadlo mě, zda to nemůže být absencí vířivých klapek v sání, které předchozí majitel odstranil....? Děkuji všem za reakce
Napadlo mě, zda to nemůže být absencí vířivých klapek v sání, které předchozí majitel odstranil....? Děkuji všem za reakce
-
cau, ja som spachal toto...
kolega z PL klubu uz chysta modul na 330d
http://www.bmwklub.sk/bmw3-e46/vypnutie ... 82549.html
ale je to spis vychytavka, ak mas nacatu dvojhmotu, toto ta nezachrani.
kolega z PL klubu uz chysta modul na 330d
http://www.bmwklub.sk/bmw3-e46/vypnutie ... 82549.html
ale je to spis vychytavka, ak mas nacatu dvojhmotu, toto ta nezachrani.
-
beny-maser píše:a jak to chceš potvrdit, když to auto nikdo z nás neviděl???
jinak jsou lidi co jim setrvák při chcípnutí zaklepe a jezdí na to vesele dál už roky a nic.
No tak tový lidi bych nakopal. Pak to auto musí podle toho vypadat. Když mu to něco dělá co nemá a on si řekne, no co zatím to jede tak to řešit nebudu... uvažování na úrovni

-
Lennox píše:beny-maser píše:a jak to chceš potvrdit, když to auto nikdo z nás neviděl???
jinak jsou lidi co jim setrvák při chcípnutí zaklepe a jezdí na to vesele dál už roky a nic.
No tak tový lidi bych nakopal. Pak to auto musí podle toho vypadat. Když mu to něco dělá co nemá a on si řekne, no co zatím to jede tak to řešit nebudu... uvažování na úrovni
přijde mi zbytečný měnit setrvák za 10tis, když jediný co to dělá že to cinkne při chcípnutí
beny-maser píše:Lennox píše:beny-maser píše:a jak to chceš potvrdit, když to auto nikdo z nás neviděl???
přijde mi zbytečný měnit setrvák za 10tis, když jediný co to dělá že to cinkne při chcípnutí
Neříkám, že to musej rovnou měnit, ale to je pro ně takový problém to zavést k někomu kdo do toho dělá a at se jim na to podívá ? Ono to nemusí zůstat jen u toho klepáni. Ale co, je to jejich věc.
-
Lunas3 píše:Zdravim všechny, chci se zeptat. Při chcípnutí motoru je slyšet jakýsi rachot z motorového prostoru - chcípání motoru není "hladké" jak by asi mělo být. Nevíte někdo, co by mohlo být špatně, příp. někdo stejné zkušenosti?
Mě to taky rachotilo po vyměněné hardy spojky je to dobrý. Při jízdě se mi chvěla řadička na 4q.Zkus pod to zalézt a podívej se, v jakém stavu ji máš (stačí pootočit s kardanem, uvidíš, popřípadě ucítíš a uslyšíš. Neměla by tam být vůle.