Ahoj lidi.
Na začátek jsem tu nováček a také nováčkem ve vlastnictví BMW, ale o to tu teď nejde...
Mám problém s ventilátorem resp.se saharou co je před motorem... Nechal jsem mazlika chvíli blafat na volnoběh a z ničeho nic se spustila sahara. Což o to vím že to je normální takže jsem to neřešil, ale jel jsem domů asi 5 km a sahara furt šlapala a motor se začal dosti citelně ochlazovat. Po příjezdu domů jsem zdechnul motor a sahara pořád běžela.. Myslel jsem si že to přestane, ale po 5 minutách stále běžela... Odpojil jsem baterku v domnění, že se " resetuje" a když jsem jí připojil stále běžela... Odpojil jsem tedy konektor z boku sahary mám pocit, že je 4 pinový... Nevím čím to může být jestli odešlo čidlo teploty nebo spínač... Můžete mi prosím poradit čím to může být ?? Předem díky za rady.. Trunec
Ahoj, vím stalo se mi to přesně co popisuješ, u motoru ventilátoru je krabička na 4 šroubkách (řídící jednotka ventilátoru) a ta mi odešla. Dost prý častý problém u E-46 (320d). Po výměně vše funguje a spímá jak má. Na 100% je to v tom.
Ahoj, vím stalo se mi to přesně co popisuješ, u motoru ventilátoru je krabička na 4 šroubkách (řídící jednotka ventilátoru) a ta mi odešla. Dost prý častý problém u E-46 (320d). Po výměně vše funguje a spímá jak má. Na 100% je to v tom.
Díky moc marfy zejtra se na to podívám jinak nevíte asi už teď nejsou nikde žádný srazy BMW klubu já že jsem ten poslední asi o týden prošvihl, protože jsem ještě nebyl majitelem BMW ale VW Tak bych se rád někde ukázal když to půjde