Zdravím vás, dnes jsem koupil Subwoofer GLADEN HG-200BMW-4 a vyměnil za origo ve své e90 bez zesilovače můžu jen doporučit!!! Logic 7 takhle nehraje....
Takže spokojenost jo? A počítám že jsi měl asi originál hudbu asi základní že? Tak díky za info taky se na to chystám ale celou tu sadu od Gladen a myslím že to má označení GLADEN ONE 201 BMW. Tak uvidím jak to potom zahraje.
Přicmrndnu se s dotazem:
- mám E91 2008 s úplně základním zvukem a CCC navigací. Na netu se dají sehnat přední a zadní repráky LOGIC 7. Stačí je vyměnit za moje stávající (které teda hrajou příšerně) nebo je nutné pořizovat další zesilovač případně jiné díly?
edit z duvodu ze nebudu poskytovat pomerne zasadni informace tam, kde nemuzu mit ani dve ruzne věci v inzerci aniz by bylo nutne zaplatit za komercni inzerat.
edit z duvodu ze nebudu poskytovat pomerne zasadni informace tam, kde nemuzu mit ani dve ruzne věci v inzerci aniz by bylo nutne zaplatit za komercni inzerat.
No a jaký dvoukanál by jsi tedy na napájení subwoferu doporučil?Myslím konkrétní značku, nějaké zkušenosti. A jak by to potom bylo s tím zapojení toho zesilovače?
O te sadě od Alpine vím a asi taky myslíš tuto sadu viz foto. BMW ji nabízí pod OEM číslem 65410445684. Jak jsi psal není drahá, myslím že stojí něco okolo 9,5 tis. kč ale v sadě je jen kabeláž a repro do předních dveří, subwofery pod sedačky nejsou. Zesilovač je pod OEM číslem 65410445683 ale nevím zda je koupit samostatně, spíš zjistit typ toho zesilovače v sadě a sehnat samostatně a k tomu tu sadu od Gladenu, tak bych to viděl ja jako nejlepší.
Ale musíte pochopit že máme slabé základy a to je radio a zesík... radio má jen suprovou dynamiku ale nejde nahradit... podle toho jak jsem slyšel Logic7 tak už mi chybí jen vyměnit zadní repro v platu a jsem na stejné úrovni... Gladen je velmi kvalitní německá značka v poměru cena výkon a ještě to doplnit zesilovačem tak máte vynikající muziku za pár kaček... rozhodně levnější něž doplňovat o Logic 7.. Když originál tak Harman!!! ale to už jsme uplně někde jinde...Alpine je jen značka za kterou se zaplatí... to máte jako Pioneer nejlepší radia na trhu a repro katastrofa...