Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
325i e36 vynechává ve vysokých otáčkách
-
Zdravim, potřebuju pomoc s mojí 325i. Když motor vytočím do otáček tak vynechá na několik sekund, někdy kvůli tomu i uplně chcípne. Dřív to bylo jen vyjímečně, ale teď už to je skoro furt. Nedělá to když točím motor na neutrál nebo gumuju na místě. Dělá to jen ve smyku.
Vyměnil jsem svíčky a palivový filtr a furt to dělá.
Děkuju předem za všechny rady
Vyměnil jsem svíčky a palivový filtr a furt to dělá.
Děkuju předem za všechny rady
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
Benalu je dost. Nedavno sem tam lil 10 litrů a před tím tankoval 13. Rezerva ještě zdaleka neukazuje. Když jezdim bokem tak ukazatel benalu zacne ukazovat mín.
Čerpadlo funguje. Jak sem tam dával palivový filtr a špatně jsem o na jedné straně dotáhl tak z něho dost chcalo. Nevím jak líp skontrolovat jeho účinnost.
Čerpadlo funguje. Jak sem tam dával palivový filtr a špatně jsem o na jedné straně dotáhl tak z něho dost chcalo. Nevím jak líp skontrolovat jeho účinnost.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
I kdyby to nasálo vzduch, tak není možné, že mi to udělá zrovna, když jedu bokem, prostě tomu dám do zatáčky a v půlce driftu to vynechá na pár sekund a pak naskočí a jede dál, někdy ještě prákrát zakašle.
neumim si představit, že by motor mohl spalit všechen benal co je v hacici od nádrže přez filtr až do motoru.
Ještě bych chtěl dodat, že se to zhoršovalo. Nejdřív to vynechalo jen moment na konci driftu a teď na pár sekund..
neumim si představit, že by motor mohl spalit všechen benal co je v hacici od nádrže přez filtr až do motoru.
Ještě bych chtěl dodat, že se to zhoršovalo. Nejdřív to vynechalo jen moment na konci driftu a teď na pár sekund..
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
-