Ten černý plast s dírou na pás určitě musíš vyndat. Zrovna včera jsem to dělal. Pod ním je totiž postrování přišroubované z horní strany a z boku plastový cvok. takže to bez toho nevytáhneš. Ten plast bohužel nijak jinak kromě fakt hrubé síly a rizika že praskne nějaký z háčků kterým je zacvaknutý asi sundat nejde. ale povedli se mi oba a už to je složené a drží tam. Ale s tím že možná budu kupovat nový jsem se při rozebírání taky musel smířit
edit z duvodu ze nebudu poskytovat pomerne zasadni informace tam, kde nemuzu mit ani dve ruzne věci v inzerci aniz by bylo nutne zaplatit za komercni inzerat.
edit z duvodu ze nebudu poskytovat pomerne zasadni informace tam, kde nemuzu mit ani dve ruzne věci v inzerci aniz by bylo nutne zaplatit za komercni inzerat.
No tak myslim, ze tam mam nejakej problem, protoze levy sub hraje vice nez pravy, rekl bych tak o tretinu a to bych rekl, ze puvodni urcite hraly stejne, ze by vadny kousek ?
Zkusim je prehodit a vyloucit zesilovac.... chjo furt nejaky srani...
smepet píše:No tak myslim, ze tam mam nejakej problem, protoze levy sub hraje vice nez pravy, rekl bych tak o tretinu a to bych rekl, ze puvodni urcite hraly stejne, ze by vadny kousek ?
Nemáš jen prohoznou polaritu zapojení(obráceně plus a minus na repráku?)
smepet píše:No tak myslim, ze tam mam nejakej problem, protoze levy sub hraje vice nez pravy, rekl bych tak o tretinu a to bych rekl, ze puvodni urcite hraly stejne, ze by vadny kousek ?
Nemáš jen prohoznou polaritu zapojení(obráceně plus a minus na repráku?)
urcite nemam. Ale po asi tydnu hrani se to srovnalo, zrejme to chtelo poradne rozehrat.....
Měl bych jen dotaz ohledně audia pro BMW, přemýšlím nad tím a nevím zda vzít sadu od Gladen nebo Audio system, co jsem tak pročítal tak ta sada od Audio system by měla být trochu lepší. Nemýte někdo zkušenost s Audio systemem?
Dave320 píše:Měl bych jen dotaz ohledně audia pro BMW, přemýšlím nad tím a nevím zda vzít sadu od Gladen nebo Audio system, co jsem tak pročítal tak ta sada od Audio system by měla být trochu lepší. Nemýte někdo zkušenost s Audio systemem?
As jsem mel a bylo to prima, v porovnani se "stereo" zakladem nebe a dudy, hralo to i o dost lepsi jak "hifi" (hlavne na basech). ale chce to poradny zesik, ja to mel tedy jen na blaupunkt pnp, ale verim ze s lepsim zesem by se predvedly poradne:)
Gladen jsem neslysel, ale tusim ze jeste mbquart ted dela sadicku na e9x, nad tim bych urcite taky pouvazoval...
No ja jsem myslel že je ten Audio system lepší než ten MB Quart, nebo alespoň nemá takové parametry jako Audio system. No zesík jsem zatím moc neplánoval, mám CIC tak by to mohlo hrát dobře, zase nechci pojízdnou diskotéku.