Ahojte, mám takový problém s předními světly na e46 (2001) bez xenonů. Světla se při nastartování a zapnutí mají automaticky elektronicky nastavit do správné polohy. Mě se ale stává, že se někdy zvedne jen pravá strana. Týden se třeba levé světlo ani nehne. Potom samo od sebe začne fungovat správně. Stalo se mi i, že se nezvedlo ani jedno světlo. Pár dní potom světla fungují najednou správně obě. Zkoušel jsem odpojit konektor od motorků u světel a po zapnutí a vypnutí světel a připojení kabelů zpět už nastavování sklonu světel nejede vůbec. Netušíte čím by to mohlo být? Můžou být špatné motorky ve světlech nebo někde nějaké relé? Nejvíc mě zaráží, že někdy to jede a někdy ne, že se to třeba přes noc samo opraví nebo pokazí.
Díky za rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Sklápění světel e46
-
- Kontaktovat uživatele:
Ppdle me je spatny kontakt mezi konektory a paticemi. Prihni nalinko cucky v patici at konektor ma poradny kontakt a uvidis. Ja takto resil problem s praskanim zarovek v levem i pravem prednim svetle a po tomhle problem prestal. Muze to byt cokoliv. Ale tohle je nejjednodušší a nejlepsi varianta. Pokud problem neprestane ...budes se pidit dal.