zas to furt nehante ty 1.6 m43 v e36 jasny neni to žadny žihadlo ale jako seznameni s bmw jeto ok pro někoho kdo ma prvně zadokolku do města pro ženskou na poviny i spotřebu a spotřebák to je super když to srovnam s oktavou 1.6 75 kw tak určitě ta v e36 je rychlejší r6 je přecejen nakladněši a každa automobilka ma slabší verze zákonitě to tak musi bejt když je ochavka 1.6 tak nikdo nevalí ale jak je to báwo tak každej hned pro někoho kdo jezdi kratši štreky je si myslim m43 dobra volba jen by mě zajimaly taky ty svičky denso iridium ik20? dik
Prosimte, koukni se na data kdy se to resilo a potom co psal ten klucina dneska:D
Jinak co se tyce toho filtru, tak ikdyz to bude jedno, beztak je to kus papiru a u 1.6 to fakt nema cenu resit, tak bych si do auta nedal nic od Starline... radeji Mann nebo Filtron, ale ikdyz vezmes starline, tak to bude dobry.
když jsem koupil IS, taky tam ten 'sportovní filtr' byl, bez stínění, zvuk to sice mělo pěknej, ale stejně jsem měnil zpátky na origo airbox a udělal jsem dobře, průběh otáček je plynulejší, nesaje to teplej vzduch od motoru a spotřeba šla o litr dolů a ve výkonu pocitově žádnej rozdíl taky není.